Araç, Daday ve İhsangazi İlçelerine biçerdöver teslim edildi;

Araç, Daday ve İhsangazi İlçelerine biçerdöver teslim edildi

Araç ilçesinde, S.S. Araç, Daday ve İhsangazi İlçeleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifler Birliği’nin, TKDK projeleri kapsamında alımı gerçekleştirilen 1 adet 2023 model New Holland TC 5.90 marka biçerdöverin açılışı gerçekleştirildi....


 

Açılış törenine;  Araç Kaymakamı  Emin Cevat Tutar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay, Araç Belediye Başkan Vekili  Aziz Özelci,  Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Yardımcısı Özcan Gazioğlu, İl Genel Meclis Üyesi   Süleyman Yazkan, Koop. Birlik Başkanı İsmail Destireci, İlçe Kurum Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar katılım sağladı.



Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu: "Alımı gerçekleşen ve çiftçilerin hizmetine sunulacak olan biçerdöverin hayırlı olmasını diler, proje çalışmalarında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz." derken  Araç Belediye Başkan Vekili  Aziz Özelci tarafından: "Orman Köylerini Kalkındırma Tarım Kooperatifleri Birliği tarafından birlik bünyesine alınan biçerdöverin, tanıtımı yapılarak çiftçilerin  hizmetine sunuldu. Çiftçimize hayırlı olmasını temenni ederiz." açıklaması yapıldı.

Araç Kaymakamı  Emin Cevat Tutar ise: "Alımı gerçekleşen ve çiftçilerimizin hizmetine sunulacak olan biçerdöverin hayırlı olmasını diler, proje çalışmalarında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz." dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum