Arama
Arama Sonuçları
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
Erdoğan'dan ‘sivil anayasa’ çağrısı…
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “85 milyonun tamamının sahipleneceği ve 'İşte benim Anayasam' diyerek baş tacı edeceği bir metni artık milletin takdirine sunmamız gerekiyor" dedi.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Kastamonu’da İYİ Parti’den Bahçeli’ye ‘Sinan Ateş’li gönderme
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kastamonu’ya gelmesine saatler kala İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı, ‘Sinan Ateş’ pankartıyla göndermesini yaptı.
‘Merdiven altı haber sitelerini eleyeceğiz’
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, internet haber sitelerinin tabi olacakları kural ve şartları, başarıyla yerine getirmeleri halinde resmi ilan ve reklam alabileceğini belirterek, “Yeni dönemde oyunun kurallarını baştan koyuyoruz. Merdiven altı siteleri engellemenin yolu ince eleyip sık dokumaktan geçiyor” dedi.
“İş bırakarak ders vereceğiz”
Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı düzenledikleri basın açıklamasıyla iş bırakma eyleminin nedenlerini açıkladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde gerçekleşen programda basın açıklamasını okuyan Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal; “Bugün 14 eğitim sendikası olarak üretimden gelen gücümüzü kullanacak, iş bırakarak kararlılığımızı gösterecek, ders vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
“Bu kanun, mesleğimizi itibarsızlaştıracak”
Eğitim İş Sendikası Kastamonu Şubesi Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürülüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.
Tüm Kastamonu tek yürek oldu
Kastamonu'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Programı Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen anma programında yüzlerce vatandaş, birlik ve beraberlik ruhunu yaşadı.
“Soruşturmada eksik, yanlış ve hatalar var”
2020 yılının Temmuz ayında meydana gelen Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın bulunduğu bağ evine yapılan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma 13 ay sonra tamamlandı.
“Ağırlaşan kriz, Türkiye için bir beka tehdidi”
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Kastamonu’ya geldi. Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Kastamonu’ya gelen heyet, Şehitlik ziyareti sonrasında Kastamonu Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti.