“Ağırlaşan kriz, Türkiye için bir beka tehdidi”;

“Ağırlaşan kriz, Türkiye için bir beka tehdidi”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Kastamonu’ya geldi. Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Kastamonu’ya gelen heyet, Şehitlik ziyareti sonrasında Kastamonu Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti....

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ve beraberindeki heyet akabinde Cem Sultan Bedesteninde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada bir basın açıklaması yapan Ümit Özdağ gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Türkiye’yi 2 krizin perişan ettiğine dikkat çeken Özdağ, yaptığı basın açıklamasında; “Türkiye malum çok ağır krizlerin pençesinde kıvranan bir ülke olmak durumunda, artık saray rejimi Türkiye’yi ne politik ne ekonomik olarak yönetemiyor. Yönetemediği için de kriz her geçen gün daha ağırlaşıyor ve Türkiye için bir beka tahdidi noktasına ulaşıyor” dedi.

ÖZDAĞ; “SARAY REJİMİ TÜRKİYE’Yİ NE POLİTİK NE DE EKONOMİK OLARAK YÖNETEMİYOR”

Zafer Partisi’nin Kastamonu’da İl Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirmek ve çalışmaları başlatmak adına Zafer Partisi Genel Merkezinden bir heyetle Kastamonu’ya geldiğini belirten Genel Başkan Ümit Özdağ; “Zafer Partisi Ağustos 2021 de kuruldu ve hızla Türkiye sathındaki örgütlenmesini sürdürüyor. Bu çerçevede de Kastamonu’da yeni bir atılım sürecine giriyoruz. Türkiye malum çok ağır krizlerin pençesinde kıvranan bir ülke olmak durumunda, artık saray rejimi Türkiye’yi ne politik ne ekonomik olarak yönetemiyor. Yönetemediği için de kriz her geçen gün daha ağırlaşıyor ve Türkiye için bir beka tahdidi noktasına ulaşıyor” dedi.

“2 KRİZ TÜRK İNSANINI GERÇEKTEN PERİŞAN EDİYOR”

Beka tehdidinin birçok ayağı olduğunu ve 2 krizin Türk insanını perişan ettiğini ifade eden Genel Başkan Özdağ;“Bunlardan bir tanesi yaşadığımız ağır ekonomik kriz. Türkiye çok zengin bir ülke olmasına, Türk halkının çok çalışkan olmasına, işçisinin çalışkan Türkişvereninüretken olmasına, Türk esnafı dürüst ve çalışkan olmasına rağmen Türkiye ekonomik krizin pençesinde kurtulamıyor. 20 senelik AK Parti iktidarı sonunda 500 milyar dolara yaklaşan borcumuz var. Ve sadece 5 tane yandaş şirket bu süre içerisinde 203 milyar dolarlık ihale almışlar. Biz Türk halkı olarak fakirleşirken, elimizdeki avcumuzdakini yitirirken işimizi birikimlerimizi yitirirken bir küçücük grup her geçen gün Türk milletinin sırtından daha da zenginleşmeye devam ediyor. Küçük esnaf, 3 kuruş vergi borcu ödemediği zaman onun kapısına dayananlar bu 203 milyar dolar ihale alanlara da 7 defa milyonlarca dolarlık vergi aflarını kolaylıkla getirmişiler. Özetle biz bugün fakiriz çünkü birileri bizi soyuyor. Bugün ekonomik krizdeyiz çünkü birileri Türk halkının zenginliklerini çalıyor. Biz de zafer partisi olarak söz veriyoruz. Türk halkıdan çalınanları muhakkak nereye kaçırırlarsa kaçırsınlar isterse Londra’da caddeler satın alsınlar, isterlerse Milano’daoteller satın alsınlar, isterse İngiliz bankalarında İsviçre bankalarında altın stoklasınlar, Türk halkından çalınanları Türk halkına dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar geri iade edeceğiz. İkinci ekonomik krizi ağırlaştıran ve Türkhalkını sefalete sürekleyken, çocuklarımızın kadınlarımızın erkeklerimizin sokaklarda rahat yürümesini engelleyen bu ülkeye son 10 sene içinde doldurulan 8 milyon yabancıdır. 5.3 milyon Suriyeli, Angolalı CibutiliBangladeşli İranlı Iraklı Pakistanlı dünyanın her yerinden 8 milyon insan getirdiler. Suriyeliler harcadığımız para 2011-2021 sonu itibariyle 90,8 milyar dolar. Her Türk vatandaşının cebinden bin 200 dolar para çıkmış demektir bu” ifadelerine yer verdi.

“ONLAR GİTTİĞİ ZAMAN ARABANIN EL FRENİ İNECEK, MOTORU DAHA RAHAT ÇALIŞACAK”

Türk halkının tüm bunlardan yorulduğuna dikkat çeken Özdağ;  “Evet, yardıma muhtaç olana yardım ederiz ama bu yardım kendi evimizin barkımızın yıkılması kendi çocuklarımızın aç kalmasına neden oluyorsa bu yardım değildir. Artık herkesin vatanına dönmesinin zamanı geldi ve biz artık bu yükün Türk halkının sırtından inmesini ve Suriyelilerin Afganların diğerlerinin kendi vatanlarına geri dönmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda da aziz milletimize söz veriyoruz Anadolu Kalesi Projesi ile bir sene içerisinde 365 günün 24’ncü saatinin sonunda son sığınmacı veya kaçak Türkiye’yi terk etmiş olacak. O zaman cebimizden yılda 10 milyon dolar çıkmayacak. O zaman eczaneye gittiğiniz zaman sadece kendi ilacınızın parasını ödeyeceksiniz. Suriyelilerin aldığı ilacın parasını siz ödemeyeceksiniz. O zaman hastaneye gittiğiniz de sadece kendi tedavinizin parasını ödeyeceksiniz, Suriyeli bedava oluyor onlarınkini de siz ödüyorsunuz artık ödemeyeceksiniz. Onlar vatanlarına döndükleri zaman temel gıda fiyatlarının bedeli yüzde 13 düşecek. Onlar vatanlarına döndüğü zaman kira fiyatları düşecek, 770 bin tane öğrenci gidip kendi ülkelerinde okuyacaklar bizim çocuklarımız sınıflarda daha rahat ders görme imkânına sahip olacaklar. Özetle onlar gittiği zaman arabanın el freni inecek, arabanın motoru daha rahat çalışacak. Türkiye aksi takdirde bugün yaşadığı ekonomik krizden çıkamayacağı gibi daha da beter gelişmelerle karşı karşıya kalabilir. Biz Türk milletine yönelik bu suikastı engelleme konusunda kararlıyız. Bugün de Kastamonu’da ki temaslarımız konusunda hem halkla hem de kurumlarla temaslarımız sırasında bunları anlatacağız. Başlatmış olduğumuz Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için 10 milyon imza kampanyasına da destek isteyeceğiz” diye konuştu.

“ŞUANA KADAR 120 BİN CİVARINDA İMZA TOPLADIK”

Zafer Partisi’nin ülke genelinde Suriyelilerin memleketlerine geri gönderilmesi için başlatmış olduğu imza kampanyası hakkında da açıklamalarda bulunarak; “Şuan için imza kampanyamız devam ediyor. 120 bin civarında imza topladık ve toplamaya da devam ediyor.  İllere kotalar verdik. Her ilin seçmen oranına göre imza kotası farklı. Hızlı bir şekilde hem sanaldan devam ediyor hem de el el dolaştırarak devam ediyoruz. Ama İçişleri Bakanlığı bizim stant kurmamızı yasaklamıştı. Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi İçişleri Bakanlığı’nın bu kararını iptal etti. Dünden itibaren Gaziantep Zafer Partisi Teşkilatı stant kurarak, imza toplamaya başaltı. Bu sayede imza sayılarında çok ciddi bir artış başladı. Gelecek haftadan itibaren de Ankara’da başlatıyoruz. Bütün Türkiye’de, stantlarımızı artık partilerin önüne koyarak, imza toplamaya başlayacağız” dedi

Basın toplantısı sonrasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, Kastamonu programına esnaf ziyaretiyle devam etti. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum