Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Ojeli tırnaklarıyla direksiyon başına geçti,
Ojeli tırnaklarıyla direksiyon başına geçti...
“Alzheimer her beş yılda iki kat artıyor”
Alzheimer hastalığının unutkanlığın yanı sıra pek çok zihinsel fonksiyonu da etkilendiğini belirten Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu, hastalığın her beş yılda iki kat arttığına dikkat çekti.
"Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa geçildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu; "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır" dedi.
Menderes ve arkadaşları kabirleri başında anıldı
Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, idam edilişlerinin 62. yılında Topkapı’daki anıt mezarda düzenlenen törenle anıldı.
"Eğitim politikalarında ipin ucu kaçtı!"
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Eğitimde yaşanan sorunları dile getiren İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar; "Eğitim politikalarında da ipin ucunun kaçırıldığına, toplumsal değerlerimizin özümsenmesiyle ilgili hassasiyetlerin eğitimde de terk edildiğine üzülerek tanık oluyoruz. Yeni kuşaklar, Atatürkçü, laik, çağdaş ve bilimin ışığında yetiştirilmesi hedefinden hızla uzaklaşmakta olduğumuzun, bir garip ideolojik hedefler doğrultusunda şekillendirilmek istendiğinin farkındayız" dedi. Ataşalar, İktidara öğrencilere sözü verilen ücretsiz yemek konusunu hatırlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ‘Zafer Bayramı’ mesajı…
Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka gerçeğe dönüştüreceğiz. Bunu da 85 milyon olarak el ele, gönül gönüle vererek başaracağız" dedi.
Yoksulluk sınırı 40 bin liraya dayandı
TÜRK-İŞ'in araştırmasına göre bir ailenin açlık sınırı ağustos ayında 12 bin 198 liraya yükseldi. Yoksulluk sınırı ise 40 bin liraya dayandı.
Dikkat!.. KYK yurt başvuruları başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt başvurularının başladığını sürecin 2 Eylül'e kadar süreceğini duyurdu.
Kastamonulu ünlü sanatçı; 'Namaza başlayıp köye yerleşeceğim'
Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç, "Namaza başlayacağım ama zamanı değil, köye yerleşeceğim."
Memurların "kira yardımı beklentisi" çıktı
Memur-Sen Konfederasyonunun 7. Dönem Toplu Sözleşmeleri kapsamında, kamu görevlilerinin beklentilerini içeren anketinden, kira yardımına genç memurların, diğer memurlara göre daha çok ihtiyaç duyduğu sonucu çıktı.
TÜGVA Tosya İlçe Temsilciliği'nden Müdürlere ziyaret
TÜGVA İlçe Temsilcisi Engin Tokatlı, yönetimi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Tosya ilçesindeki eğitim kurumlarına atanan müdürlere ziyaret gerçekleştirdi.
Memur ve emekli için kritik gün!..
Hükümetin zam teklifinin bugün netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.
Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 10.373 TL
Türk-İş, 4 kişilik ailenin haziran ayında gıda harcaması tutarının (açlık sınırı), 10 bin 373 TL olarak hesaplandığını açıkladı.
TÜRK-İŞ güncel açlık sınırını açıkladı!
Türk-İş, 4 kişilik ailenin temmuz ayında gıda harcaması tutarının (açlık sınırı), 11 bin 658 TL olarak hesaplandığını açıkladı.
Günlük burç yorumları: 24 Temmuz Pazartesi burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Temmuz Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?
Bekarlara ve evlilik hazırlığı yapanlara ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bekarlara ve evlilik hazırlığı yapan çiftlere ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’ düzenliyor.
Rüyada altın almak ne anlama gelir? Rüyada altın almak neye işaret ediyor?
Rüyada altın almak genellikle olumlu değerlendirilir. Simgenin görülmesi sonrası sevinçli günlerin yaşanması beklenir. Gerçek hayatta önemli bir yatırım aracı olduğundan rüyalarda yer aldığında da fazlaca merak edilen altını tefsir eden rüya yorumcuları, diğer simgeleri de önemser. Rüyada altın bilezik alan kişinin maddi gücü yerinde olan biriyle evleneceği düşünülür. Altın yüzük ise hayırlı bir işe başlanacağını işaret eder. Rüyada ölüden altın almak ise üzüntülü günlerin geride kalacağını anlatır
Erdoğan’ı 80 yaşında mı yeneceksin?
Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler
"Yol yakınken bu yanlıştan dönün"
Türkiye Kamu Sen Kastamonu İl Temsilciliği Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
15 Temmuz için toplanıldı
Küre kaymakamı Cezmi Kandemir başkanlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” hazırlık toplantısı yapılarak anma gününde düzenlenecek olan etkinlikler ile kurumlara düşen görev ve sorumluluklar görüşüldü.
İşte 4 kişilik ailenin açlık sınırı!
TÜRK-İŞ, haziran ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 10 bin 373 lira, yoksulluk sınırını 33 bin 789 lira olarak hesapladı.
Bayraktar: ‘Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımı önlenmeli’
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Toprak bizler için kutsal varlıktır. Söz konusu üreticilerimiz ve çiftçilerimiz olduğunda ise toprağın önemi katbekat artıyor” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Elimiz artık daha güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Seçim belirsizliği ortadan kalktı, artık bu konuda elimiz daha güçlü. Yeni ekonomi kadromuzun da birinci önceliği bu meselenin çözümü oluşturuyor" dedi.
"Elimiz artık daha güçlü"
Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz.
CHP’nin örgütleri; Kastamonu Üniversitesi mezununa emanet
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden sonra istifalarını sunan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin yerine yeni isimleri atadı. MYK’da kendisiyle birlikte 18 olan üye sayısını 15’e düşüren Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı pozisyonuna atadı.
2 askerimiz şehit odu
PENÇE-KİLİT HAREKAT BÖLGESİNDEN ACI HABER...