Kastamonu’da İYİ Parti’den Bahçeli’ye ‘Sinan Ateş’li gönderme;

Kastamonu’da İYİ Parti’den Bahçeli’ye ‘Sinan Ateş’li gönderme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kastamonu’ya gelmesine saatler kala İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı, ‘Sinan Ateş’ pankartıyla göndermesini yaptı....

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin miting yapacağı Cumhuriyet Meydanı’nın tam karşısında bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na ‘Sinan Ateş’in katillerinden hesap soracağız’ pankartı asan İYİ Partililer, dikkat çeken bir gönderme yaptı.

DEMİRTAŞ’A GÖNDERME YAPMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı ortaklarından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, şehrimize geldiğinde Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından ‘Selahattin Demirtaş teröristtir’ yazılı pankart asmıştı.

‘KANI YERDE KALMAYACAK’

İYİ Parti 1’nci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Katar da, yaptığı kısa açıklamada; ‘’ 30 Aralık 2022'de ülkü ve millet davasının yılmaz savunucularından, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış, akademisyen Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara'da hain bir suikasta maruz kalarak hayatını kaybetti. İki çocuğu yetim, eşi ve ailesi gözleri yaşlı kaldı. Sinan Ateş'i katledenlerin cezasız kalmaması, Türkiye'de adalete güvenin sağlanması için İYİ Parti milletimize söz verdi. Biz de milletine, ülküsüne ve vatanına bağlı Kastamonulular olarak Sinan Ateş'in katillerinden hesap soracağımıza söz veriyoruz.  Sinan Ateş'in kanı yerde kalmayacak’’ ifadelerine yer verdi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum