Arama
Arama Sonuçları
Ramazan ayının ilk pideleri tezgahta yerini aldı
Bu gece ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayının ilk pideleri tezgahlarda yerini almaya başladı.
Yeni Fiyat Belli Oldu! Ramazan pidesinde büyük artış
Bu yıl artan fiyatlara bir yenisi daha eklendi. Ramazan pidesinde artış yaşandı. Pide fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...
Geliyor, gelmekte olan!
Asgari ücrete getirilen zam sonrasında zamlar ürünlere yansımaya başladı. Ekmeğe getirilecek olan zam ise merakla bekleniyor... Peki Kastamonu'da ekmek ne kadar olacak? Kastamonu'da ekmeğe zam geldi mi? Detaylar haberimizde...
Federasyon Başkanından ‘ekmek zammı’ açıklaması
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmek fiyatları 10-12 lira olacak haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
Ekmeğe büyük zam yolda: 10 lirayı aşacak
Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu; "Ekmek maliyetinin 10 TL bandına çıkması bekleniyor. Bu yüzden ekmek fiyatının 12 TL olması planlanıyor" dedi.
Ekmekte zam fırtınası başladı
Bazı il ve ilçelerde zamlı fiyattan ekmek satışı başladı.
Ekmeğe zam yolda
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, federasyonda ekmek fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu.
Ekmek 10 lira olacak mı?
Ekmeğe zam iddialarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu başkanı Halil İbrahim Balcı'dan açıklama geldi.
Kastamonu’da ekmeğe zam gelecek mi?
Türkiye genelinde bazı illerden gelen ekmeğe zam haberlerinin ardından gözler Kastamonu’ya çevrilirken; Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Gıda Maddeleri İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Ufuk Dravor, Açıksöz Gazetesi’ne açıklama yaptı
Türkiye genelinde 300 gramlık Ramazan pidesi 10 liradan satılacak
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye genelinde 300 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.
"Şimdi destek olma sırası bizde"
11 Ağustos 2021 ve 27 Haziran 2022 yılında sel felaketi yaşayan İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren fırıncılar, depremzedeler için pişirdikleri 7 bin 500 adet ekmeği deprem bölgesine gönderdi.
Deprem bölgesine ekmek gönderilecek
İnebolu’da fırıncılar deprem bölgesi için 7 bin 500 ekmek hazırlıyor.
‘Gündemimizde ekmek zammı yok’
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarında artış olup olmayacağına ilişkin, “Bizim gündemimizde ekmek fiyatında herhangi bir artış söz konusu değil. Türkiye’de ekmeğin kilogram fiyatı 25 lirayı geçmeyecek şekilde uygulanmaktadır” dedi.
“Bari ekmeğe dokunmayın”
Artan maliyetler nedeniyle fırıncıların talebi üzerine Kastamonu’da merkez ve ilçelerde 210 gram ekmeğin fiyatı 4 liraya yükseldi. Kastamonu ve çevre illerinde ekmek fiyatlarına göre Kastamonu Bartın’dan sonra en pahalı ekmeğin satıldığı ikinci il oldu. Zamma tepki gösteren bir vatandaş; “Her şeye zam geldiği bu devirde bari ekmeğe dokunmayın” ifadelerine yer verdi.
İstanbullu fırıncılara, Kastamonulu başkan
Daday Aktaştekke nüfusuna kayıtlı Erdoğan Çetin, İstanbul Ekmek Fırıncıları Sanatları ve Ekmek Satıcıları Odası'nın başkanı seçildi.
Ekmek zammı için Bakanlık onayı bekleniyor
Geçtiğimiz günlerde ekmeğe getirilecek zam için Kastamonu Esnaf Odaları Birliği ilçe temsilcileriyle bir araya gelmişti.  Edinilen bilgiye göre ortak paydada ekmeğin zamlı fiyatının 220 gram ekmek 3 TL, 440 gram ekmek ise 6 TL olması noktasında karar kılındı.
Ekmek fiyatının Ramazan’da 3 TL olması bekleniyor
Kastamonu’da ekmeğe zam gelecek. Yeni ekmek fiyatları merak konusu oldu.
Kastamonu’da ekmeğe zam bekleniyor
Artan maliyetler karşısında ayakta durmakta zorlanan fırıncılar, İstanbul’da 1 Şubat’tan itibaren ekmeği 3,5-4 TL’den satmaya başlayacak. Kastamonu’da ise herhangi bir netlik olmasa da fırıncılar bir zam beklentisi olduğunu ifade etti.
Yüzde 30’a varan indirim bekleniyor
Doların 12 liraya kadar gerilediğine dikkat çeken sektör temsilcileri, gıdadan tekstile otomobilden elektronik eşyalara kadar birçok ürün grubunda ilk etapta yüzde 10'luk düşüş bekliyor. Fiyatlarda yüzde 30'lara varan gerileme görülebileceği vurgulanıyor.
Un fiyatları arşa dayandı
Son zamanlarda Türkiye genelinde ve dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılar en çok gıda sektörünü vurdu. Gıda sektöründe pek çok ürüne gelen zamlar insanları zora sokarken, marketteki en temel ihtiyaçların fiyatlarının artması vatandaşları endişeye sevk ediyor.
TMO'dan "UN" açıklaması
Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) yapılan açıklamada, piyasaya un arzı konusunda endişeye gerek olmadığı belirtildi.