Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Kastamonu KASİAD, Başkan Baltacı ile bir araya geldi
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi yönetimi, Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı ziyaret etti.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
Baltacı, 3 medya organını daha açıkladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında Kastamonu Belediyesi'nin Türkgün ajansı, BengüTürk TV aboneliği ve Fikri Alem Reklam Firmasına harcanan miktarı açıkladı. Baltacı bu medya organlarına toplam aktarılan kaynağın 29 milyon 549 bin 945 TL olduğunu söyledi.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Kastamonu’da dev köpekbalığı ilgi çekti!
Kastamonu’da bulunan AVM’nin içerisinde yer alan ‘köpekbalığı’ olarak adlandırılan, ancak sazan familyasından olan Challenger balığı, petshopa gelen vatandaşların dikkatini çekti.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Kastamonu’ya ‘çok kuvvetli’ uyarı!
Meteoroloji Kastamonu ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
Baltacı, Belediye’nin borcunu açıkladı
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı Kastamonu Belediyesi’nin borcunu açıkladı.
Kastamonu'da baltalı kavga!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde gerçekleşen olayda, bir kişi balta darbeleri sonucu ağır yaralandı.
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
‘23 Nisan kaymakamı’ndan düşündüren talimat…
İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamlık koltuğuna oturan öğrenciler, İnebolu Belediyesini telefonla arayarak kanalizasyon ve lağımın denize akıtılmamasını istedi. 
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Belediye temizliğe duraklardan başladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye temizlik timinin Kastamonu'da çalışmalarına başladığını duyurdu. Ekipler ilk olarak otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştirdi.
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.