Taşköprü Belediyesi’nden örnek iftar programı;

Taşköprü Belediyesi’nden örnek iftar programı

Taşköprü Belediyesi tarafından organize edilen ve Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar programında Şehit aileleri, Gazi ve Gazi yakınları, engelli vatandaşlar ile öksüz ve yetimler bir araya geldi....

İftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Rıdvan Uçar, Taşköprü Zihinsel ve Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tevfik Yıldırım, Kastamonu Özel Bireyler Derneği Başkanı Huriye Boyraz, Harp Malulleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Dursun Kan ve Türkiye'nin ilk terör gazisi Bayram Ertekin katıldı.

“TOPLANABİLİYORSAK, BU CANINI FEDA EDEN ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDEDİR”

Yoğun ilgi gören iftar programında konuşma yapan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal; “Bugün hep birlikte mutluluk ve beraberlik içerisinde toplanabiliyorsak, bu topraklar için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Burada bulunan Şehit ailelerimiz bizlere şehitlerimizin emanetidir.En başından beri Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizlere her daim kapımız açık” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum