KÜ'de kuşlar yuvalarına kavuştu;

KÜ'de kuşlar yuvalarına kavuştu

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç ve Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr Üyesi Özkan Evcin’in danışmanlıklarında iki fakülte proje iş birliği gerçekleştirdi....

Biyoçeşitlilik ve yaban hayatı hakkında farkındalık oluşturma ve Orman Genel Müdürlüğü’nün üniversite öğrencileri tarafından bilinirliğini sağlamak amacıyla fakülte öğrencileri ile Kuş Yuvalarının yapımı ve yuvaların KÜ kampüsüne asımı gerçekleşti. Araştırma ve uygulama çalışmaları kapsamında Orman Genel Müdürlüğü Logolu ve öğrencilerin üretimi olan logosuz kuş yuvaları ağaçlık ve açık alanlara asıldı. Projede görev alan öğrenciler ile Orman Fakültesi Dekanlığı ve İletişim Fakültesi Dekanlığı ziyaret edilerek, proje hakkında bilgi verildi ve dekanlıklara kuş yuvası hediye edildi.

Koordinatör Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Küçük başta proje danışmanlığını yapan Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin, Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç'a ve projede emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ederek hem fakülteler arası hem de kurum arası koordinasyon ve işbirliği sağlayan bu projelerin devamını temenni ettiğini bildirdi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum