"Vakalar artıyor";

"Vakalar artıyor"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan Omicron varyantı ve vaka sayılarındaki artış hakkında açıklamalarda bulundu....

"OMİCRON VARYANTININ HIZINI KESELİM"

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Sağlık Bakanı Koca; "Vakalar artıyor. Yapılması mecburi olmayan ziyaretlerden ve görüşmelerden, kalabalık ortamlardan kaçınalım. Daha sakin ve tedbirli davranalım. Bizim hareketliliğimiz azaldıkça virüsün daha hızlı yayılan varyantının da hızı kesilecek. Omicron varyantının hızını keselim. Dün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından yayınlanan basın açıklamasında, metnin yazımı sırasında, “izolasyon” kelimesi yerine yanlışlıkla “karantina” kelimesi kullanılmıştır. Metindeki anlam esasen herkes için açıktır. Bununla birlikte, dikkat sahiplerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

"TURKOVAC İLE HER BİRİMİZ GURUR DUYMALIYIZ"

Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salgınla mücadelenin her safhasında verdiği koşulsuz destek için sağlık camisi adına teşekkür eden Bakan Koca; " Varlığını daima yanımızda hissettik. Turkovac ile her birimiz gurur duymalıyız" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum