En fazla atama o ile yapılacak;

En fazla atama o ile yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eylül ayında yaptığı açıklamada, 15 bin yeni öğretmen atama müjdesi vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 bin öğretmen ataması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Atamaların Ocak sonunda belirlenen tarihte tamamlanacağı ifade edilirken konuyla ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu noktada “15 bin öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?” sorusu yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili olarak MEB atama takvimini yayımlamış ve tarihleri buradan duyurmuştu....

ERDOĞAN; “ÖĞRETMEN ATAMALARINDA AĞIRLIĞI İSTANBUL’A VERECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında verdiği 15 bin öğretmen atama müjdesinde son dakika açıklaması geldi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “15 bin yeni öğretmen atamasıyla ilgili süreç devam ediyor. İnşallah 31 Ocak tarihinde öğretmenlerimizin atamalarını tamamlayacağız. Bu atamada ağırlığı 7 bin 500 yeni öğretmen ile İstanbul’a vereceğiz.”

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

15 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları 27 Aralık'ta ilan edilecek. Öğretmen adaylarının atama tercihleri ise 21-26 Ocak 2022'de alınacak ve atama sonuçları 31 Ocak 2022'de açıklanacak. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde, 2020 ve 2021 KPSS puanları ile başvurular alınacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum