AK Parti sokakta, CHP ise evlerde...;

AK Parti sokakta, CHP ise evlerde...

Kastamonu'da AK Parti ve CHP teşkilatları saha çalışmalarını sürdürüyor. CHP Milletvekili Hasan Baltacı öncülüğünde partinin ev ziyaretleri dikkat çekerken, AK Parti ise merkez ve ilçelerde esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürerek, ilçe teşkilat üyeleriyle bir araya geliyor....

CHP Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Hasan Baltacı, CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak'la, son iki haftadır ev ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, Akmescit Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Beyçelebi Mahallesi'nde ev ziyaretlerini gerçekleştiren CHP Heyeti,  ''Bu memlekete sokak sokak, mahalle mahalle sahip çıkacağız'' ifadeleriyle ziyaretlerini duyurdu.

Diğer taraftan AK Parti İl Başkanlığı da saha çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Çatalzeytin'de esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, bugün de Taşköprü ilçesini ziyaret etti. Taşköprü'de esnafları ziyaret eden İl Başkanı Ünlü, akşam saatlerinde ise Taşköprü İlçe Teşkilatıyla biraraya geldi ve ''Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimlerimizle birlikte ilçemizde yürütmekte olduğumuz teşkilat çalışmalarımızı ve hedeflerimizi değerlendirdik. Misafirperverlikleri için İlçe Başkanımız Hüseyin EROL'a ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun'' ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum