Örnek hareket;

Örnek hareket

YOLDA BULDUĞU CÜZDANI MUHTARA TESLİM ETTİ...

Kuzeykent Mahallesi'nde bir vatandaş, çocuğunu okuldan almaya giderken sokakta bir cüzdan buldu. Cüzdanı hiç düşünmeden Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı'na teslim eden Hakan Acar isimli vatandaşa, teşekkürlerini ileten Muhtar Hakan Çölez, cüzdanı sahibine teslim etti.

“HARAM PARADA HİÇ BİR ZAMAN GÖZÜM OLMADI”

“Bu zamana kadar hep helalinden kazandım” diyen Hakan Acar; “Benim haram parada hiçbir zaman gözüm olmadı. Cüzdanın içini açıp kontrol dahi etmedim. Cüzdanı bulmamla buranın yolunu tutmam bir oldu. Empati duygusu olan bir insanım, aynı durumda benim bir yakınım ya da ben de olabilirdim. Diğer vatandaşlarımız da eğer böyle bir durumla karşılaşırlarsa muhtarlığa ya da kendilerine en yakın olan ilgili kurumlara gitsinler” dedi.

ÇÖLEZ: “GERÇEKTEN DÜRÜST BİT TUTUM”

Kuzeykent Muhtarı Hakan Çölez ise, Acar’ı tebrik ederek şunları söyledi; “Gerçekten çok dürüst bir tutum. Cüzdanı hiç getirmeyip alabilirdi, ama cüzdanı bulur bulmaz muhtarlığın yolunu tuttu. Eşyasını vatandaşımıza teslim ettik. Kendileri de Hakan beye teşekkürlerini ilettiler. Umarım tüm Kuzeykent Mahallesi sakinleri bu yaşanan olaydan örnek alır.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum