Arama
Arama Sonuçları
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
‘Amaç, asılsız iddialarla belediyemizi yıpratmak’
Kastamonu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Metin Ekici, belediye depolarındaki erzak kolilerini ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı.
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
Kastamonu Belediyesi ‘iftar sofrası’ kuracak
Kastamonu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ramazan aylarında kurulan geleneksel iftar sofraları bu yıl Kuzeykent Mahallesi’nde kurulacak.
Kuzeykent’te kaza: Araç ters döndü!
Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. Kazada araç ters döndü.
Kastamonu'da Aile Hekimlerine sertifikalı eğitim!
Aile hekimlerine yönelik olarak düzenlenen Bölgesel  Aile Hekimliğine Uyum 1. Aşama Sertifikalı Eğitim programı tamamlandı.
Kastamonu’ya 17 bin lira şoku!
2024 yılının başlarında gelen zamların ardından, asgari ücretli vatandaşın parası kirada eridi.
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”
Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını resmen duyurdu.
Kuzeykent'te önemli gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu'da sadece 2 adet bulunan doktorlu ambulansın biri Kuzeykent'te görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, bu hizmete vesile olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek; "Kuzeykent Mahallesi Kastamonu'da 2 tane bulunan doktorlu ambulanstan bir tanesine sahip olmuş oldu" dedi.
Babaş; “Kuzeykent’e vizyon projeler yapıyoruz”
Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ı ağırladı. Babaş açıklamasında; “Biz Kuzeykent’in artık başlı başına bir merkez olduğunu biliyor ve buraya vizyon projeler yapıyoruz” dedi.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Kuzeykent’te çok mantıklı bir karar!
Kastamonu’nun en aktif ve kalabalık mahallesi olan Kuzeykent Mahallesi’nde uzun bir aranın ardından ortak akıl ile mantıklı bir karar alındı.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Çölez o soruna dikkat çekmişti, Baltacı vurguladı
CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kuzeykent Mahallesindeki esnafı ziyaret eden Baltacı, alt yapı ve üst yapı vurgusu yaptı.
Kuzeyket’te silahlı saldırı
Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesinde silahlı saldırı gerçekleşti
Kastamonu Otogarında hareketlenme!
Kastamonu otogarı, yaz-kış Kastamonu’ya gelen ve giden birçok kişinin yolculuktan önceki son durağı oluyor. Kastamonu’dan İstanbul’a gitmek isteyen vatandaşlar, otobüsleri dolduruyor. Kastamonuluların İstanbul yolculuğunda, otobüslerin doluluk oranları yükselirken, Kastamonu’ya gelenlerin sayısı da bir hayli fazla.
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Kuzeykent’te baygın halde bulundu!
Kastamonu’da epilepsi hastası olduğu öğrenilen kişi, Kuzeykent’te yalnız yaşadığı evinde baygın halde bulundu.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu Belediyesi'nden ücretsiz seferler
Kastamonu Belediyesi tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
Kuzeykent'te silahlı saldırı!
Kuzeykent Mahallesi'nde bir işletmede silahlı saldırı meydana geldi.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Aday adaylarından Babaş'a tam destek
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.