Altan'dan Taşköprülü taraftara teşekkür;

Altan'dan Taşköprülü taraftara teşekkür

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'inci Bölge 2'nci Grup'ta mücadele eden Taşköprüspor Kulüp Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, Çankırıspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'inci Bölge 2'nci Grup'ta mücadele eden Taşköprüspor Kulüp Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, Çankırıspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Taşköprüspor'un ligin ikinci haftasında oynadığı 1074 Çankırıspor mücadelesi dolayısıyla Taşköprülü taraftarlara teşekkür eden Altan, takımın mücadeleden 5-0 gibi net bir skorla galibiyet aldığı için de mutluluğunu dile getirdi.

Taşköprü'nün takıma ilgili olduğunu ifade eden Taşköprüspor Başkanı Altan, "İlk iki maçımızı kazanarak bu haftayı lider kapattık. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini, daha çok önemli ve zor maçlarımızın olduğunu biliyoruz. Oynanan oyundan ve ilk iki maçı kazanmamızdan dolayı taraftarımızda şampiyonluk kelimeleri sıkça kullanılıyor. Şampiyon olmayı kim istemez ama ligin boyu uzun, neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Takımımız her platformda yalnız bırakmamaya çalışan gerçekten teveccüh olsun diye söylemiyorum, takımla yatıp-kalkan bir yönetimimiz var. Daha da önemlisi alkışı ve ödülü herkesle paylaşabilen bir yönetime sahibiz. Bundan dolayı da gerçekten şahsım adına çok mutluyum çünkü yola böyle yoldaşlar gerek. Ligin başında 'birlikte başaracağız' diyerek yola çıktık. Birlik ve beraberlik ile ilçemizi, çocuklarımız için en iyilerini hazırlamaya çalışacağız. Önce şükür,sonra sabır edeceğiz. Daha çok çalışacak ve tevekkül edeceğiz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum