Arama
Arama Sonuçları
KEAH'a Cildiye Uzmanı
Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Zülal İnci Bal Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.
Kastamonulu genç hafız, bölge birincisi
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen 2024 Yılı Hafızlık Yarışmasında bölge finali yapıldı. 
Karadeniz'in ahi babası Ahi Şorba, dualarla anıldı
Karadeniz Bölgesi'nde 720 yıl önce ahilik teşkilatını kuran Ahi Şorba Efendi, kabri başında dualarla anıldı. 
Kastamonu’da ‘usulsüz’ balıkçılara binlerce lira ceza!
İnebolu ilçesinde, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından balıkçı barınağındaki bir teknede yapılan kontrolde kasalar dolusu, avlanabilir asgari boy sınırından küçük lüfer balığı ele geçirildi. Ekipler tarafından 4 kişiye 66 bin 108 lira idari para cezası uygulandı. 
Oturarak protesto ettiler! 'Bıçak kemiğe dayandı'
TÜRK-İŞ, ücret adaletsizliği, vergide hakkaniyet ve taşeron işçi sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ülke genelinde eşzamanlı 1 saatlik oturma eylemi düzenledi. Kastamonu'da da düzenlenen oturma eyleminde konuşan  TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Yol-İş 1 Nolu Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Çelik; "Bıçak kemiğe dayandı. Bundan sonra sözümüzü meydanlarda yüz binler ile söyleyeceğiz. Ekonomik krizin bedelini işçiler olarak biz ödemeyeceğiz." dedi.
KEAH’ta ‘kalplere’ dokunan devrim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) Girişimsel Radyoloji ve 2’nci Anjiyo Ünitesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Kastamonulu Gazinin 'Gaziler Günü'nde acı kaybı...
'Gaziler Günü'nde Kastamonulu Gazi Ahmet Sipahioğlu’nun kayınvalidesi Saide Bahçaçioğlu hayatını kaybetti.
Kastamonu komandolarından rekor kan bağışı
Kastamonu Gölköy'de bulunan Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı'nda düzenlenen kan bağış kampanyasında, son üç yılın en yüksek kan bağışı miktarına ulaşıldı. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Gülhan Kılıç'ın katkılarıyla gerçekleştirilen kampanyada, 2024 yılında rekor bir artışla 3 bin 491 ünite kan bağışı yapıldı.
Karadeniz'de hamsiyi ‘kota’ kurtaracak
Prof. Dr. Osman Samsun, hamsi avcılığına yönelik kota kararının, Karadeniz'de hamsi varlığının korunarak geleceğe aktarılması açısından önemli olduğunu belirtti.
Kastamonu’da yılın düğünü…
İstanbul Başakşehir Çamsakura Şehir Hastanesi Dermotoloji Uzmanı Dr. Sena Pattabanoğlu ile İstanbul Başakşehir Çamsakura Şehir Hastanesinde Dermotoloji Uzmanı Dr. Fatih Emre Çevirici, Kastamonu Park Dedeman Otel’de düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.
Küre Dağları’nda dev alana maden arama izni
Kastamonu, Zonguldak ve Bartın sınırlarına giren 3 bin 500 hektarlık orman alanında maden arama izni verildi.
Kastamonu’da metruk binaya ‘ince’ mühür!
Kastamonu sokaklarında, siyasi söylemleriyle gündeme gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için "Haklıymış" grafitileri yer aldı.
Taşköprüspor’dan Cengiz Aygün’e kamp teşekkürü
Bu sezon Kastamonu’yu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Taşköprüspor’un Bolu kampı başladı.
Maşallah diyelim; İnebolu’da palamut bereketi sürüyor
Sezonun açılmasıyla birlikte İnebolu tezgahlarında palamut bereketi yaşanıyor.
Kastamonu sallandı!
AFAD verilerine göre Çankırı'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Kastamonu'da da hissedildi.
Kastamonu'da 'Maarif Model' eğitim dönemi başladı...
Kastamonu'da ilk ders zili çaldı. Maarif model eğitim dönemi başladı. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş açıklamasında; "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle başladığımız eğitim öğretim yılında ana sınıflarımız, ilkokul birlerimiz, 5'inci sınıflarımız ve 9'uncu sınıflarımız bu müfredatımızı uygulayacaklardır. Milli ve manevi değerlerini tanıyan, geleceğin teknolojisinde buluşan ve üreten bir gençlik yetiştirmek istiyoruz" dedi.
İlke Karabacak; "En köklü örgüt 101'inci yaşını kutluyor"
Kastamonu'da ilk ders zili çaldı. Maarif model eğitim dönemi başladı. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş açıklamasında; "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle başladığımız eğitim öğretim yılında ana sınıflarımız, ilkokul birlerimiz, 5'inci sınıflarımız ve 9'uncu sınıflarımız bu müfredatımızı uygulayacaklardır. Milli ve manevi değerlerini tanıyan, geleceğin teknolojisinde buluşan ve üreten bir gençlik yetiştirmek istiyoruz" dedi.
Nisa ve Bilalcan mutluluğa evet dediler!
Semra ve Cumhur Yeniay'ın kızları Nisa Yeniay ile Şengül ve Kamil Salcıoğlu'nun oğulları Bilalcan Salcıoğlu İlkbahar Kır Bahçesi'nde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Balık ağına takılan dev yengeç şaşırttı! (VİDEO HABER)
Sinop'ta bir balıkçının ağına, Karadeniz’de nadir görülen mavi yengeç takıldı. Mavi yengeç büyüklüğü ile balıkçıyı şaşırttı.
Eğitim İş, Kastamonu'da MEB'in açıkladığı ilk dersi protesto edecek!
Eğitim İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yeni eğitim-öğretim döneminin  ‘Çanakkale’den Gazze’ye vatan savunması’ dersi ile başlayacak olmasına tepki gösterdi. Bal açıklamasında; "Gazze’de yaşananlar sivil insanlara karşı yapılan bir insanlık dramıdır, birbiriyle karşılaştırılamaz" dedi. Eğitim İş, alternatif bir ders programı sunarak, vatan sevgisi ve bağımsızlık gibi değerlere odaklanacaklarını açıkladı.
Karadeniz'de palamut şovu!
Karadeniz'de balıkçılar av sezonunun açılmasıyla denize akın etti. Av yasağının sona ermesi ile birlikte denize açılan balıkçıların ağları palamut ile doldu.
Kastamonu Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na damga vuran kutlama!
Kastamonu Belediyesi, büyük zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla doyasıya kutladı.
Kastamonu Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na damga vuran kutlama!
Kastamonu Belediyesi, büyük zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla doyasıya kutladı.
Kastamonu Belediyesi yer arayışında
Kastamonu Belediyesi, kent lokantaları projesi kapsamında şehir içinde uygun yer arayışına başladığı öğrenildi.
53 ilde 747 arsa satışa çıkıyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 ilde, 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor.
Emeklilere çifte maaş fırsatı! Bu şartları sağlayanlar yararlanıyor!
Meclis'in açılmasıyla birlikte yeni emeklilik sistemi üzerinde çalışmalara başlanması bekleniyor. Yaş şartı ve prim günü gibi konularda da düzenlemelerin yapılıp yapılmayacağı büyük bir merak konusu. Tamamlayıcı emeklilik sistemi, bu dönemde daha fazla önem kazanarak dikkatleri üzerine çekecek.
İlçe belediyesinde ‘torpil’ iddiası!.. Başkanın yeğeni işe mi alındı?
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi zaman zaman gündeme gelen belediyelerdeki torpil iddiaları, seçimlerin üzerinden çok uzun bir süre geçmeden tekrar siyaset gündemini meşgul etmeye başladı.
Kastamonu'nun bağrında 'Zafer' coşkusu!
Kastamonu'da 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yılı, büyük bir coşku içinde kutlandı. Etkinlikler, Kastamonu Cumhuriyet Meydanı Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı önünde başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene katılan vatandaşlar, milli bayramın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşadı.
Bu ilçe, 96 yıldır aynı plana göre büyüyor
Taşköprü ilçesinde 1927 yılında yaşanan yangının ardından, yüzde 70'i zarar gören ilçe, Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'dan gönderdiği mimarlar tarafından modern şekilde planlandı.