"Her konuda özel çocuklarımızın hizmetindeyiz";

"Her konuda özel çocuklarımızın hizmetindeyiz"

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kadı Dağı Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Ek Binasına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Şube Müdürümüz Mücahit Kılıç da eşlik etti. İl Müdürü Hasan Gümüş, ziyarette yaptığı konuşmasında, "İnsanı merkeze alan ve 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını ilke edinmiş bir medeniyetin mensupları olarak bizler, her konuda özel çocuklarımızın hizmetindeyiz" dedi....

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kadı Dağı Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Ek Binası'nda özel birey öğrencilerle bir arya geldi. Özel öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan İl Müdürü Hasan Gümüş, özel çocuklar için açılan el sanatları, beden eğitimi ve spor, drama ve yiyecek içecek hizmetleri alanlarında açılan kurs faaliyetlerini yerinde görerek veliler ve öğrencilerle sohbet etti.


GÜMÜŞ; " ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR"

Kurum bünyesinde açılan kurslar sayesinde özel öğrencilerin velilerinin de eğitim alabildiği merkezde konuşan İl Müdürü Gümüş; "Özel çocuklarımızın ilgi yetenek ve yeterliliklerinin desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, onların yaşama sevinçlerini yüksek tutarak hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. İnsanı merkeze alan ve 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını ilke edinmiş bir medeniyetin mensupları olarak bizler, her konuda özel çocuklarımızın hizmetindeyiz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların gözlerindeki ışık, yüzlerindeki tebessüm bize güç ve umut veriyor. Başta her an desteklerini yanımızda hissettiğimiz devlet büyüklerimiz olmak üzere eğitim süreçlerini özveri ve gayretle yürüten eğitim ailemizin tüm bireylerine, velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

25 Ağustos Cuma günü yaz kurslarını tamamlayacak olan öğrenciler, pasta keserek tatil sevinçlerini İl Müdürü Hasan Gümüş ile paylaştı. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum