‘Derdimiz; milletimize hizmet edebilmek’;

‘Derdimiz; milletimize hizmet edebilmek’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi 2021 yılı 3’üncü istişare toplantısı, Abidat Restorasyon ve Mimarlık ev sahipliğinde gerçekleştirildi...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi 2021 yılı 3’üncü istişare toplantısı, Abidat Restorasyon ve Mimarlık ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu’nun yanı sıra; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil ve dernek üyeleri katıldı.

Ayrıca 2021 yılının değerlendirmeleri ve 2022 yılı hedeflerinin de masaya yatırıldığı toplantının ardından yeni üyelere kartları MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu tarafından verildi.

“MÜSİAD, 2022’DE DE İLİMİZ İÇİN SÖZ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK”

İstişare toplantısının Kastamonu’ya, Türkiye’ye ve MÜSİAD üyeleri için hayırlara vesile olmasını dileyen Sevgilioğlu; “Üyelerimiz ile yaptığımız bu toplantılar; hem faaliyetlerimizin değerlendirilmesi hem de gelecek faaliyet planlarımızın oluşturulmasında sağlıklı kararlar almamız için önem teşkil etmektedir. Derdimiz başta ilimiz olmak üzere memleketimize, milletimize hizmet edebilmektir. Her geçen gün büyüyen MÜSİAD ailemiz genel çalışmalarımızın yanında, 2022 yılında da ilimiz için söz söylemeye ve çalışmalar yapmaya devam edecektir” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum