Kastamonu’da alınacak teknisyen ve teknikerler için başvurular başladı;

Kastamonu’da alınacak teknisyen ve teknikerler için başvurular başladı

TEİAŞ tarafından 5 Haziran’da personel alımı için ilan yayınlanmıştı. Başvurular bugün başladı ve 12-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek....

TEİAŞ tarafından 5 Haziran’da ilan yayınlanmıştı ve başvurular 12-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

ALIM YAPILACAK KADRO VE KONTENJANLAR

TEİAŞ Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında, toplamda 146 personel alımı yapılacak. Bu alımlar, farklı kadrolar için belirlenen kontenjanlarla gerçekleştirilecektir. Aşağıda belirtilen kadrolar ve kontenjan dağılımı ilan metni doğrultusunda açıklandı.

 

66 adet Tekniker (51 Elektrik, 14 Harita ve 1 Makine)

(Kastamonu 1)

80 adet Teknisyen (7 Elektronik, 13 İnşaat, 5 Kimya ve 55 Elektrik)

(Kastamonu 2)

 

BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

TEİAŞ Personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi genel şartlar aranacak.

TEKNİKER ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Tekniker Alımlarında adayların İlgili bölümlerden Ön Lisans eğitimi veren Okullarında ilgili Programlarından mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak gereklidir.

KPSS PUANI İLE DEĞERLENDİRME YAPILACAK!

TEİAŞ Tekniker alımı için adaylardan KPSS Şartı aranacak. Buna göre, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden altmış (60) ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının dört (4) katı aday sözlü sınava çağırılacaktır.

KASTAMONU TEİAŞ TEKNİSYEN ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Teknisyen alımları da En az Ortaöğretim Kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. Bu kapsamda 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak şartı da aranacak.

 

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN:

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum