Çatalzeytin'de gençlik yürüyüşü;

Çatalzeytin'de gençlik yürüyüşü

Çatalzeytin ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 19.19'da gençlik yürüyüşü düzenlendi....

Bando eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe halk yoğun katılım sağladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Çatalzeytin'de saat 19.19'da gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Belediye hoparlörlerinden İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, bando eşliğinde yürüyüş ile devam etti. Programa İlçe Kaymakamı Enis Akdağoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Demir, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

"SİZ GENÇLER; ÜLKEMİZİN GELECEĞİ, YARINLARIN TEMİNATISINIZ"

Yürüyüş sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Demir;  "Biliyoruz ki; siz gençler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Nitelikli,  bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de çok çalışıp ileride size verilecek görevleri en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyoruz. Bu toprakları vatan kılan ecdadımızın mirasına sahip çıkacağınıza, gerektiğinde, ecdadımızın üstlendikleri tarihi rolü üstleneceğinize yürekten inanıyoruz. gençler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Nitelikli,  bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de çok çalışıp ileride size verilecek görevleri en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyoruz. Bu toprakları vatan kılan ecdadımızın mirasına sahip çıkacağınıza, gerektiğinde, ecdadımızın üstlendikleri tarihi rolü üstleneceğinize yürekten inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum