Kuzeykent Muhtarı, 18 bin seçmen kağıdını tek tek dağıttı;

Kuzeykent Muhtarı, 18 bin seçmen kağıdını tek tek dağıttı

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, 18 bin 255 seçmen kağıdını mahalle sakinlerine eliyle teslim etti. 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde kendisine ulaşan bütün seçmen kağıtlarını mahalle sakinlerine ulaştırmayı başaran Hakan Çölez, yoğun emek gerektiren uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekti....

Konuyla ilgili açıklama yapan Muhtar Hakan Çölez, 14 Mayıs genel seçimlerini tüm yurtta olduğu gibi mahallelerinde de yaşadıklarını belirterek, ''Tarih boyunca Türk milletinin liderini seçmesi töresi gereği olup; düğün, bayram çoşkusunda geçer bu süreç'' dedi.

Yaklaşık 20 gün önce seçmen kağıtlarının kendisine ulaştığını kaydeden Çölez, ''18 bin 255 seçmeni bulunan Kuzekynet Mahallemizde biz de seçmen kağıtlarını şahsım ve ekibimle beraber kapı kapı dağıtma kararı aldık. Seçmen kağıtlarını 4 gün boyunca tek tek ayırdık. Seçmen kağıtlarına, muhtarlığımızın kartvizitini zımbalayarak, her daim muhtarlığa ulaşabilecekleri bir iletişim numarasını da kendilerine takdim ettik'' dedi.

Evlerinden çıkamayan fakat oy kullanmak isteyen bireyler için de seyyar sandık başvurularını merkez ilçe seçim kuruluna teslim ettiklerini söyleyen Çölez, ''Kapısına vardığımızda evinde bulamadığımız seçmenlerimizin evlerinin doğalgaz sayaçlarının veya ayakkabılıklarının üzerine kağıtlarını koyduk'' dedi.


Muhtar Çölez, 20 günlük süreçte kapısını çaldığı her komşusunun nazik davetleri ve güler yüzü için kendilerine teşekkür etti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum