Bir dönem Kastamonu Üniversitesi'nde okuyordu l Şimdi Dünya'nın en etkili 100 insanı arasında...;

Bir dönem Kastamonu Üniversitesi'nde okuyordu l Şimdi Dünya'nın en etkili 100 insanı arasında...

Bir dönem Kastamonu Üniversitesi öğrencisiyken; şimdi Dünya'nın en etkili 100 kişi arasında......

TIME dergisi, 2023 yılının en etkili 100 kişisi arasında Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent ile BioNTech şirketinin sahipleri Dr. Özlem Türeci ve Dr. Uğur Şahin’i de saydı. Tanıtım yazısının içeriğinin “kendisini üzdüğünü” söyleyen Levent, ödülü reddedeceğini açıkladı.

Tanıtım yazısını Elif Şafak yazmış ve hükümetin deprem sonrası "beceriksiz olduğunu" söylemişti. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çalışmalarıyla takdir toplayan ve yüksek bağış rakamlarıyla güvenilirliğini kanıtlayan Levent, Twitter’dan ödülü kabul etmeyeceğini açıkladı.

Bir dönem Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı bölümünde okuyan Levent, Time dergisinin "en etkili 100 kişisi" listesine girdiğini, “İngiltere Kralı Charles, ABD Başkanı Joe Biden, Elon Musk, Beyonce, Messi, Bella Hadid, Janet Yellen ile birlikte en etkili 100 kişi içine seçilmişim” sözleriyle duyurdu.

Daha sonra ise “içeriğin kendisini üzdüğünü” söyleyen Levent, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin benim çalışmalarım üzerinden eleştirilmesi kabul edeceğim bir husus değil” dedi.





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum