178. Yıl klibinde Bozkurt’ta yer aldı;

178. Yıl klibinde Bozkurt’ta yer aldı

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yılına özel bir klip hazırlandı....

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yılına özel Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 4 dakika 44 saniyelikklipteTürk Polis Teşkilatı üyelerinin son yıllarda doğal afetlerde canlarını ortaya koyarak yaptıkları mesailere vurgu yapılarak birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Klibin1 dakika 25’inci saniyesinde11 Ağustos 2021’de Bozkurt ilçemizde yaşanan sel afetinin ardından gerçekleşen kurtarma çalışmalarına yer verildi. Klipte, 6 Şubat'ta ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından deprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmalarına; depremzedelere yönelik faaliyetlere, Bozkurt ilçemizdeki sel ve su baskınlarındaki yardım çalışmalarına ve orman yangınlarına TOMA’larla müdahale edildiği anların görüntüleri de yer aldı.

“178 YILDIR BİZ HEP SİZİNLE OLDUK

Doğal afetlerde yaşanan birlik ve beraberliğin altı çizilen klipte; “En karanlık gecede yükselen yardım sesine uzanan el olduk. Yüzyılın felaketindeki umutlu bekleyişte tek yürek olduk. ‘Yeşil Vatan’ için mücadelede nefes olduk. Sel ve su baskınlarında omuz omuza olduk. Yaralarımızı sarmak için hep birlikte olduk. 178 yıldır biz hep sizinle olduk ve daima yanınızdayız” denildi.

Klip sosyal medyada ilgi gördü. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum