Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da 2 ilçeye gazete dağıtımı durdu
Kastamonu’nun ilçelerine günlük gazete dağıtımı yapan Turkuvaz Dağıtım Pazarlama A.Ş. 1 Haziran 2024 tarihi itibarı ile Araç ve Taşköprü ilçemize günlük gazete sevkiyatını durdurdu.
Gönüllerin şampiyonu; GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren ve sezonun ilk yarısına mükemmel bir başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, ilk yarıda aldığı liderlik koltuğunu ikinci yarıda Amedspor'a vererek Grup'ta ikinci sırada devam etmişti. Sezonu başarıyla tamamlayan temsilcimiz, Play-Off'larda Iğdır FK'ya yenik düşerek 2023-2024 sezonunu 2. Lig'de tamamladı.
Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!
Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu.
Başı kesilerek katledilen inşaat ustası toprağa verildi
Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi. 
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Resul Dindar, Kastamonu’ya geliyor
Resul Dindar; Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan festivalde sahne alacak ve bu yıl, üçüncü kez ilimize gelmiş olacak. Çok sayıda etkinliğin gerçekleşeceği kış festivali; Kastamonu’nun Araç ilçesinde gerçekleştirilecek
Kastamonu'daki ayılar, zıvanadan çıktı
Kastamonu’da yerleşim yerlerine kadar inen ayılar bir evin bahçesinde bulunan kovanları parçaladı. Ayının saldırısı sonucu 40 kovan zarar görürken, binlerce bal arısı da telef oldu.
SOLAR İÇME SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
LOKAL VE TOPLANTI SALONU BÜYÜK ONARIM YAPIM İŞİ
SAMATLAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu'yu gururlandırdılar: İğdirli gençler Türkiye 4'üncüsü oldu
Kulüplere ve Milli takımlara altyapı oluşturması amacıyla kurulan Anadolu Yıldızlar Ligi Bocce Türkiye Finalleri'nde, ilimiz Türkiye 4'üncüsü oldu.
Kastamonu'da 3 katlı ev alevlere teslim
Araç ilçesinde çıkan yangında 3 katlı bina ve odunluk zarar gördü.
Memleketinizin adı nereden geliyor? Kastamonu'yu duyunca çok şaşıracaksınız... İşte tüm illerin açıklaması
Memleketinizin adı nereden geliyor? Her şehrin isminin birbirinden farklı hikayesi var. İşte şehirlerin isimlerinin hikayeleri...
İşte en az Suriyelinin yaşadığı o İl!Sayı şaşırttı
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor...
Sayı açıklandı! Hangi ilde kaç Suriyeli yaşıyor? İşte il il Suriyeli sayısı...
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor
“Araç üvey evlat muamelesi görüyor”
Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya: “Araç üvey evlat muamelesi görüyor”
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
İşkur 1330 personel alıyor!
Türkiye İş Kurumu yeni ilanlar yayımladı. Az Önce İŞKUR TYP personel alımı ilanları üzerinde yayımlanmış olan açık iş sayısına göre İki Şehir Kaymakamlık ve İl Özel idareleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı ilçelerde ve alanlarda olmak üzere 1330 TYP Personel Alımı Yapılacak. Bu kapsamda Iğdır TYP Personel Alımı ve Hatay TYP Personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar aranan nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir.
112 hizmet binasında inceleme
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu, Araç İlçesi'ne bağlı İğdir Köyünde yapılmakta olan Asm Ve 112 hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
112 hizmet binasında inceleme
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu, Araç İlçesi'ne bağlı İğdir Köyünde yapılmakta olan Asm Ve 112 hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
İl Sağlık Müdürü Dr. Kutlu, ASM ve 112 hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu
İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu Araç İlçesinde İğdir Köyünde yapılmakta olan ASM ve 112 hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Evsel atıklar toplanıyor
Kastamonu İl özel İdare ekipleri tarafından, köylerde evsel katı atık toplama faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.
Araba pert oldu!
Kastamonu genelinde yağışlar etkisini sürdürürken, kayganlaşan zeminlerde meydana gelen kazalar da artmaya başladı.
Curling Türkiye Şampiyonası'nda 2'nciler Kastamonu'dan
Araç İğdir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Ankara'da düzenlenen Okul Sporları Curling Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini yakaladı.