Resul Dindar  Kastamonu’da;

Resul Dindar Kastamonu’da

İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor...

Kastamonu, ünlü sanatçı Resul Dindar’ın katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak

Kastamonu, doğanın bembeyaz örtüsü altında, sıcak yayla atmosferinde kışın keyfini çıkarmak için 26-27-28 Ocak 2024 tarihlerinde Araç İlçesi’nde düzenlenecek olan üçüncü Geleneksel Yayla Kış Festivali'ne hazırlanıyor. Bu yılki festival, Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek ve ünlü sanatçıların katılımıyla renklenecek, aynı zamanda 12-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan İğdir Köyü Yayla Kış Festivali ile de zenginleşecek.

İğdir Köyü Yayla Kış Festivali, 12 Ocak tarihinde başlayacak ve 13 Ocak Cumartesi günü muhteşem bir açılışla start alacak. Festivalin ilk gününde, Off-Road gösterileri, çeşitli oyunlar ve yarışmalar ile katılımcılara eğlenceli anlar yaşatılacak. Akşam saatlerinde sahne alacak olan ünlü sanatçı Resul Dindar, festivali unutulmaz kılacak müzik ziyafetiyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Eğlence, 14 Ocak'ta da devam edecek; doğa gezileri ve eğlenceli yarışmaların düzenleneceği İğdir Köyü Yayla Kış Festivali, katılımcılara unutulmaz anılar bırakacak. Festival, 14 Ocak akşamı sona erecek ancak Kastamonu, 26-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Geleneksel Yayla Kış Festivali ile bu eğlenceyi daha da zirveye taşıyacak.

Kastamonu, festivale katılmak isteyen herkesi 26-28 Ocak tarihleri arasında bu muhteşem etkinliğe davet ediyor. Ünlü sanatçıların performansları, doğanın güzellikleri ve sıcak yayla atmosferi, katılımcılara unutulmaz bir kış deneyimi yaşatacak. Bu coşkulu etkinlikler, Kastamonu'nun zengin kültürünü ve doğal güzelliklerini bir araya getirerek, kış mevsimini renklendirecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum