Kastamonu'yu gururlandırdılar: İğdirli gençler Türkiye 4'üncüsü oldu;

Kastamonu'yu gururlandırdılar: İğdirli gençler Türkiye 4'üncüsü oldu

Kulüplere ve Milli takımlara altyapı oluşturması amacıyla kurulan Anadolu Yıldızlar Ligi Bocce Türkiye Finalleri'nde, ilimiz Türkiye 4'üncüsü oldu....

Araç ilçesine bağlı İğdir köyündeki ortaokul öğrencilerinden Eren Kapucu, Emre Karabayraktar, Furkan Buyrucu, Hakan Kütükoğlu ile oluşturulan takım, 81 ilin yarıştığı müsabakalarda, ilimizi temsil etti. Genç sporcular İlk olarak Zonguldak’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Bocce Bölge maçlarında oynadıkları 13 maçta 12 galibiyet alarak kırılmazı zor bir rekora imza atarak buradan birinci ayrıldı.

Daha sonra Samsun'da düzenlenen Türkiye Yarı Final maçlarında gruptan çıkarak adlarından söz ettiren genç sporcular, son 12'ye kalarak Bartın'da 22-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda katılım sağladı.


Türkiye Bocce Bowling ve Dart Dederasyonu (TBBDF) Kastamonu İl Temsilcisi Emin Çatak ve Antrenör Mehmet Canbaz eşliğinde Türkiye Şampiyonası'nda ter döken sporcular, buradan 4'üncü olarak ayrılarak ilimize büyük bir gurur yaşattı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum