Arama
Arama Sonuçları
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
Kastamonu’ya da geliyor! Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik!
Son zamanlarda Kastamonu’da etkili olan bu durum hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor. Libya tarafından esecek rüzgarların Kastamonu’ya da geleceği ve daha ılık bir hava getireceği bildirildi.
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
DİM: BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, genel kurul üyesi olduğu Basın İlan Kurumu’nun genel kurul toplantısında yerel medyanın son durumu ve internet medyasına geçiş süreciyle ilgili sıkıntıları dile getiren bir konuşma yaptı. Dim açıklamasında; "Az tıklama, ziyaret ve sayfa görüntülemeye daha az resmi ilan, daha fazlasına daha fazla verilerek can suyu olmaya devam edilebilir. Aksi halde yerel medyanın celladı oluruz. Biz kurum olarak mağdur eden değil mağduriyetleri ortadan kaldıran merci olmalıyız" dedi.
Dim: ‘Anadolu Basını, şehrinin hafızası, sesi ve nefesidir’
KGK Genel Başkanı Dim: “BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Daday’da yangın! 1500 balya saman kül oldu
Daday ilçesinde çıkan yangında ahır, samanlık ve bin 500 balya saman yanarak kül olurken, tarım makineleri ile bir traktör de hasar gördü.
AK Parti 22 yaşında
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak, 21 yılı geride bıraktı.
Kastamonu'da 1 ayda 4 işçi öldü
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG Meclisi) iş cinayetlerine ilişkin temmuz ayı raporunu açıkladı. Temmuz ayında en az 182 işçi hayatını kaybetti. 2023 yılının ilk yedi ayında ise 1051 işçi hayatını kaybetti.
Perseid meteor yağmuru için son günler
Halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos gecesi en yoğun dönemine ulaşacak ve saatte 60- 100 adet arasında görülebilecek. Dünya atmosferine giriş hızları saniyede 59 kilometreyi bulacak meteorlar, ateş toplarını andıran görüntü verecek.
Hastalıktan ölen hayvanı yol kenarına attılar
Devrekani ilçesinde hastalık sebebiyle ölen büyükbaş hayvanı yol kenarına attılar. Hastalıklı hayvanı gören vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
İnebolu Katı Atık İstasyonunda UTANDIRAN GÖRÜNTÜ!..
İnebolu ilçesine bağlı Soğukpınar Köyü Salman Çayı kenarında bulunan katı atık transfer istasyonuna gelişigüzel bırakılan çöpler, çevre köylerde yaşayan vatandaşları isyan ettirdi.
Emekli memurlardan seyyanen zam talebi
Emekli Memur-Sen, memur maaşlarına yapılan seyyanen ilave ödemenin, aylık bağlama oranına göre kamu görevlisi emeklilerine de yansıtılmasını talep etti.
Jandarma Genel Komutanlığı 770 personel alımı yapacak: JGK muvazzaf subay ve astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ve astsubay ihtiyacının karşılanması maksadıyla Jandarmave Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Başkanlığına öğrenci temin edilecek.. Muvazzaf subay ve astsubay alımı için başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden yapılacak. Peki, JGK muvazzaf subay ve astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
THY personel alıyor! en az lise mezunu personel alınacak
İş arayan adaylar için müjdeli haberler Türk Hava Yolları'ndan geldi! Birçok kadroda alım yapılacak. Tüm detaylar haberimizde.
‘Çıraklarımız çocuk işçi değildir’
TESK BAŞKANI’NDAN ‘ÇOCUK İŞÇİLİĞİYLE MÜCADELE’ AÇIKLAMASI...
Bilinmeyen adam: Hakan Fidan
İlgi odağı haline gelen Bakan Fidan ile ilgili bilinmeyenleri gazeteci Talat Atilla, Türktime'daki köşesinde aktardı.
"İlçelerimizi, bilim ışığında korunaklı hale getireceğiz"
Kastamonu'da aşırı yağışlar nedeniyle, sel felaketi meydana geldi.
Kastamonu’da astronomi eğitimi
Ay ışığında su dolu havuzda gök cisimleri düşürülerek astronomi ve matematik eğitiminin verildiği İsmail Bey Külliyesi, 15. yüzyıl kompleksi olup M.451 yılında Candaroğlu Hükümdarı İsmail Bey tarafından; cami, türbe, han, medrese, imaret ile külliye olarak inşa edildi. Külliye günümüzde el sanatları çarşısı olarak kullanılıyor.
Deprem bölgesine savunma sanayi yatırımları yapılacak
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Adıyaman’a çok önemli yatırımlarda bulunacaklarını ve depremzedelere istihdam sağlayacaklarını söyledi.
Kastamonu'da kaymakamlık; 7 temizlik personeli alacak
Cide Kaymakamlığı, Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın personel alımı yapacağını duyurdu.
Migren tedavi edilebilen bir hastalık
Şiddetli ve tekrarlayan baş ağrılarıyla seyreden migrenin Türkiye’de görülme oranı yüzde 16,4. Kadınlarda, erkeklerden üç kat fazla migrene rastlanıyor. Doğru tanı ve düzenli tedavi sayesinde migren kabus olmaktan çıkıyor.
Egemenliğimizin 103. yıl gururu
Ulusal egemenliğimiz sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 103’üncü yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da bir dizi etkinlik düzenlendi.
Avcılık üretimi düşüyor, yetiştiricilik artıyor
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 15 Nisan’da başlayan av yasağına ilişkin, “15 Nisan’dan itibaren tüm denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılık yapan balıkçılar balık avlayamayacak. Av yasakları balık popülasyonunu ve denizlerimizi korumak için alınan bir önlemdir” dedi.
Hassas Ciltler İçin Pişik Kremi
Pişik kremi bebeklerin cildi yetişkinlere oranla çok daha hassastır.
Zafer Partisi’nin Kastamonu adayı Özcan Büyükşen kimdir
Zafer Partisi 1'nci sıra milletvekili adayı Özcan Büyükşen kimdir?