Arama
Arama Sonuçları
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj
AK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum; sosyal medyada son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden olurken; Twitter (X) kullanıcıları da Murat Kurum’un; Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı döneminde 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da gerçekleşen sel afetine gönderme yapıyor.
Kastamonulu hemşehrimizin cenazesine Murat Kurum da katıldı
Kastamonulu hemşehrimiz Azmi Aydemir’in cenazesine; AK Parti’den de üst düzey katılım oldu. AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu; partililer ve sevenleri katıldı…
Kastamonulu iş adamı hayatını kaybetti
İstanbul'da Gaziosmanpaşa semtinin tanınan ve sevilen isimlerinden; belediye başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Kastamonulu iş adamı Azmi Aydemir, hayatını kaybetti.
Kar ve soğuk geliyor!.. Meteoroloji'den uyarı
Meteoroloji'nin haftalık hava tahmin raporuna göre haftaya yurt genelinde sıcaklıklar hissedilir bir şekilde düşecek. Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'de etkili olacak kar, yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak.
TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'da yanan İBB Otobüsü, sosyal medyada gündem oldu.
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'da yanan otobüs, sosyal medyanın gündeminde...
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'daki otobüs yangını, sosyal medyada tepki çekti....
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'daki otobüs yangını, sosyal medyada tepki çekti.
Kastamonu’nun zenginliği İstanbullularla buluşuyor
Anadolu’nun farklı lezzetlerini tatmak isteyenler ve memleket özlemini gidermek isteyenler için Yenikapı Memleket Buluşmaları 21 Eylül’de başlıyor.
İran’da kum fırtınası hayatı felç etti, 733 kişi hastanelere başvurdu
İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletinde kum ve toz fırtınasının neden olduğu çeşitli şikayetlerle 733 kişi hastanelere başvurdu.
10 bin mi? yoksa 4 bin mi? işte sağlık için günde atılması gereken adım
Yıllardır sağlıklı olmak için günde 10 bin adım atmak gerektiği söyleniyordu. Ama dünya çapındaki yeni araştırma, sağlık için günde 4 bin civarında adım atmanın yeterli olduğunu gösterdi.
ANAS'tan TÜBİTAK Başkanı Mandal’a kutlama
Azerbaycan Millî İlimler Akademisi (ANAS) Başkanı Akademisyen İsa Habibbeyli, Türkiye Cumhuriyeti Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) kuruluşunun 60. yıl dönümü münasebetiyle Kurum Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'a tebrik mektubu gönderdi.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Euro kuru yeniden belirlendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete ile yayımlandı! 1 Euro 14.0387 oldu- 23 Temmuz 2023 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Euro kuru yeniden belirlendi.
Kılıçdaroğlu’nun bırakmak için tek şartı! ‘Lekesiz birini bulursanız…’
Partisinde "değişim" çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu, CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda genel başkanlığı bırakmak için şartlarını söyledi.
Hasan Baltacı da; ‘Kılıçdaroğlu’na karşı ‘İmamoğlu’ dedi…
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı destekleyenler arasında yer aldı.
İmamoğlu'na hapis istemi
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan dava açıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu: 'Ciddi bir travma oldu'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu günler sonra seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada "Hepimiz çok iyi inanmıştık. Yüzde yüz cumhurbaşkanlığı seçimi kazanacağımıza dair. Kazanamayınca bunun getirdiği ciddi bir travma oldu" dedi. 'Yerel seçimlerde ittifak olacak mı?' sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Bugünden bir ittifakı değerlendirmek zaten çok erken" yanıtını verdi.
Kılıçdaroğlu'na ilk rakip! Hafta sonu ilan edecek
Daha önce Kılıçdaroğlu için değişim çağrısı yapan İlhan Cihaner, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
"Çatalzeytin’i huzurun başkenti yapacağız"
Yenibeyler Köyü Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Eski Günler Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.