Arama
Arama Sonuçları
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Batı Karadeniz, Kastamonu'ya geliyor!
Komşu iller Kastamonu'da yarışacak...
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Özgür Özel'den açıklama! 'Bu seçimin kaybedeni yoktur'
CHP Genel Başkanı özgür Özel canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özel açıklamasında; "Bu seçimin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin ezilmesi olmayacaktır. Kimsenin hezimeti değildir. Halkımız, iyi hizmeti ödüllendirmiş, kötü hizmeti ve kötü niyeti cezalandırmıştır" ifadelerine yer verdi.
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Kastamonu'da 'Şerife Bacı'nın İzindeki Türk Kadınları' ödüllendirildi!
'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Şerife Bacı'nın İzinde Türk Kadını' kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada ilk 3 şöyle; Tosya Fen Lisesi'nden Betül Çiftçi, Seydiler İstiklal Yolu ÇPAL'den Ayşegül Kutlu ve Küre ÇPAL'den Yeliz Uçar oldu.
Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti.
Çocuklar geleneksel Ramazan şenlikleriyle buluşturuyor
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Şehr-i Canik Ramazan Serüveni ile çocuklarımızın Ramazan sevincine ortak oluyor, onları geleneksel Ramazan şenlikleriyle buluşturuyoruz” dedi.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Akfen Yenilenebilir Enerji'nin Eğitim Seminerleri Projesi Ödüllendirildi
Akfen Yenilenebilir Enerji, sahip olduğu santrallerin bulunduğu bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği "Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri" programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde "Enerjimiz Geleceğimiz" ödülüne layık görüldü.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
İşte Kastamonu'nun vergi rekortmenleri!
Kastamonu Defterdarlığı 2022 yılı vergi rekortmenlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellefin yer alması dikkat çekerken, ilk 10'da 4 rekortmen daha isminin açıklanmasını istemedi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonulu iş adamına ‘Japonya’ çıkarması!
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kastamonulu iş adamı Fuat Tosyalı, Japonya Büyükelçiliği tarafından ödüle layık görüldü.
Baykar’ın Kastamonulu gizli kahramanı!
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Özdemir Bayraktar Ödülleri" töreninde, Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer alan anneleri Kastamonulu Canan Bayraktar'a özel plaket takdim etti.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonulu genç; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı
Star gazetesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle "Doğdu Batmayan Güneş" teması ile sunulan "2023 Necip Fazıl Ödülleri’nin 10’ncusu düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde Kastamonulu yazar da; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Kastamonu AK Parti’de siyasi arena kızışıyor!
2024 Yerel Seçimlere yaklaşırken partiler adaylarını açıklamaya başladı…
Kastamonu'nun ilçesine Cumhurbaşkanlığı’ndan ödül!
Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından Gedikli'ye ödül takdim edildi.
Bilek güreşi müsabakaları nefes kesti
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara kız ve erkeklerde toplam 260 sporcu katıldı.
Çatalzeytin'de 'Ezan Okuma' yarışması heyecanı
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık ve Bilaller Ezan Okuma İl Yarışması, Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kastamonu’da görev yapmıştı; Erdoğan ödül verdi
Bir dönem söyledikleriyle Türkiye'de gündem olan ve Kastamonu'da da görev yapan Süleyman Uludağ'a ödül verildi...
Kastamonu köylerinde çekilen film Amerika’da finalde
“FER” isimli kısa film, Amerika’da gerçekleşen Mısır- Amerikan Film Festivali (EAFF)’de kısa film kategorisinde finale kaldı.