Başkan Baltacı, çevreci okulları ödüllendirdi;

Başkan Baltacı, çevreci okulları ödüllendirdi

Kastamonu Belediyesi’nin Sıfır Atık Projesi kapsamında gerçekleştirdiği Atık Pil Toplama Kampanyası’nın ödül töreni gerçekleştirildi....

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene dereceye giren okulların müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Kampanyada dereceye giren okullar, Belediye Başkanı Hasan Baltacı tarafından ödüllendirildi.

1 TON 349 KİLOGRAM ATIK PİL TOPLANDI

54 okulun katıldığı Atık Pil Toplama Kampanyası’nda birinci Orhan Şaik Gökyay İlkokulu oldu. Belediye Başkanı Hasan Baltacı, 550 bin 430 kilogram atık pil toplayan Orhan Şaik Gökyay İlkokulu’na dizüstü bilgisayar, 144 bin 460 kilogram atık pil toplayarak ikinci olan TOKİ İlkokulu’na masaüstü bilgisayar, 88 bin 120 kilogram atık pil toplayarak üçüncü olan Ali Fuat Darende İlkokulu’na ise yazıcı hediye etti. Kampanya sürecinde toplamda 1 ton 349 kilogram atık pil toplandı. 

BALTACI: “GERİ DÖNÜŞÜM İŞİNİ ÇOCUKLARIMIZ ÇÖZMÜŞ”

Geri dönüşümün çevre için çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hasan Baltacı, “Okullarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kampanya bir bilinç aşılıyor. Ailelerimiz de geri dönüşüme daha özen gösteriyor. Bu bir kültür, temel doğru atılırsa çevreye katkısı da o kadar fazla olur. Kampanyaya katılan tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün burada görüyorum ki geri dönüşüm işini çocuklarımız çözmüş. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Okullarımız ile ortak çalışmalarımız önümüzdeki süreçte de devam edecek.” dedi.

Ödül töreni sonrasında öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hasan Baltacı, geri dönüşüme evlerden başlandığında daha önemli işlerin yapılabileceğini ifade etti. Başkan Baltacı ayrıca öğrencilerin okullarıyla ilgili taleplerini de dinledi ve gerekenlerin yapılacağını iletti. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum