Arama
Arama Sonuçları
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu'daki uluslararası proje "UMUT" olacak
Kastamonu’da 3 ülke ile eş zamanlı yürütülen "Ürettiğimi Tüketiyorum" projesiyle özel gereksinimli öğrenciler, hayata tutunacak
Hemşehrimiz, genç yaşta hayatını kaybetti
Bir süredir hastalığıyla mücadele eden Kastamonulu hemşehrimiz, genç yaşta hayatını kaybetti.
İlber Ortaylı Kastamonu’yu işaret etti!
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı, Kastamonu’yu yakın merceğe aldı
Cumhuriyet'in Kastamonu'daki yaşayan çınarı: 'Fatma Ana...'
100’üncü yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimiz kurulduğunda 7 yaşında olan ve Atatürk'ü hiç görmese de annesinden dinleyen, sevgisini, saygısını tüm iliklerinde yaşayan 107 yaşındaki Kastamonulu Fatma Kaynak, Açıksöz Gazetesi'ne konuştu. Kastamonu'nun bağrında yetişen ve Cumhuriyet'in koca çınarı olan Fatma Ana, Cumhuriyet'in kurulduğu o yılları gözleri yaşla dolarak anlattı.
Emekli İmamlara vefa ziyareti
Daday İlçe Müftülüğü tarafından emekli olan İmam Hatiplere vefa ziyareti gerçekleştirildi.
ABB Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti
Anadolu Basın Birliği Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti. Kastamonu’da 6 kişi listede yer aldı…
Müftü Derin'den Araç'a ziyaret
Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin Araç ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ile bir araya geldi. İl Müftüsü Derin ve İlçe Belediye Başkanı Sarıkaya birbirlerine hediye takdiminde bulundular.
Tosyalılar, İstanbul’daki piknikte bir araya geldi
Gurbetteki Tosyalılar, Çakırlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen piknik programında bir araya geldi.
İnebolu’da avlanan 15 kiloluk çifte levrek rekor fiyata satıldı
İnebolu açıklarında avlanan iki büyük levrek, kilosu 900 liradan müşteri buldu.
Milli Takım, özel maçta Japonya'ya 4-2 mağlup oldu
A Milli Futbol Takımı, Belçika'da oynanan özel maçta Japonya'ya 4-2'lik skorla mağlup oldu.
İnebolu Çevre Platformu taş ocağına karşı toplandı
İnebolu Çevre Platformu, İl Özel İdare’nin İnebolu Çiçekyazı ve Küre’nin Ersizler köyleri arasındaki kayalık tepede açmayı planladığı kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için bir araya geldi.
Kastamonu'dan Muş'a gitti: Bugün göreve başladı!
Kastamonu Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, Muş İline Vali Yardımcısı olarak atandı, bugün itibariyle Muş görevine başladı.
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Grup Yolunda asfalt yama,çalışmaları başlatıldı
Denizbükü, Küçüktepe, Taşlıpınar, Çakırlı, Boğazcık-Gökçe Grup Yolunda asfalt yama, bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.
Seydiler Kaymakamı Vali Çakır'ın yanına atandı
Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan, eski Kastamonu Valisi Avni Çakır'ın yanına Vali Yardımcısı olarak atandı.
Vali Çakır, Muş'ta göreve başladı: "Kapımız halkın kapısı"
Kastamonu Valisi iken son yayımlanan Kararname ile Muş Valiliği'ne atanan Vali Avni Çakır, Muş ilinde görevine başladı. Vali Çakır, Kastamonu'da göreve başladığı gün ifade ettiği gibi aynı düstur ve görev bilinciyle Muş ilinde de görev yapacağını dile getirdi. Vali Çakır, açıklamasında; "Kapımız halkın kapısı" ifadelerine yer verdi.
Gülümseten tartışma: Vekillerin 'eski yeni' tartışmasına Başesgioğlu nokta koydu
Vali Avni Çakır'ın Muş Valiliği'ne atanması dolayısıyla düzenlenen veda programında eski vekil yeni vekil tartışması gülümsetti. Vekillerin eski yeni tartışmasına Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu noktayı koydu..
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Vali Çakır’dan Özel İdare'ye veda
“Alnımız ak bir şekilde veda ediyorum…”