Sahip çıkamadık!.. Kastamonu’da bir devir kapandı;

Sahip çıkamadık!.. Kastamonu’da bir devir kapandı

Kastamonu’nun ilk ve tek kadın futbol takımı, yeterli destek bulamadığı için önümüzdeki sezon liglere katılmama kararı aldı....

Tüm imkansızlıklara rağmen, Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde şampiyon olarak 2. Lig’e yükselme ve 2. Lig’de de play-off oynama başarısı gösteren Kastamonugücü Kadın Futbol Takımımız, tüm çağrılara, tüm arayışlara rağmen ne özel, ne de tüzel kurumlardan yeterli destek göremedi. Kastamonugücü Kulüp Başkanı Metin Şahbazoğlu, yeni sezonda lige katılmama başvurusunda bulunacaklarını açıkladı.

“SPONSOR ARAYIŞLARIMIZ SONUÇSUZ KALDI”

Kastamonugücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi; “İki yıl önce bugünlerde böyle demiştik, ama maalesef değişen bir şey olmadı. Çok kısıtlı imkanlarla 3. Lig’de şampiyon olup çıktığımız 2. Lig’de de play-off oynama başarısını gösterdik ve tarihe mâl olmuş kahraman Türk kadınlarından Şerife Bacı'ların, Halime Çavuş'ların diyarı Kastamonu'da bir kadın futbol takımını yaşatmak istedik. Ama 2024-2025 sezonu için sponsor arayışlarımız sonuçsuz kaldığından yeni sezonda lige katılmama başvurusunda bulunmak zorunda kalacağız. Dolayısıyla da malesef bir alt lige düşürülmemiz söz konusu olacak. Kamuoyunun bilgisine sunar, başta önceki Valimiz sayın Avni Çakır ve mevcut Valimiz sayın Meftun Dallı olmak üzere kulübümüze destek olan kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.”

Ft: kastamonugücü

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum