Arama
Arama Sonuçları
Gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandılar
Kastamonu Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD) Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu’nun içerisinde olduğu 46 kişi, Kastamonu Otogarı’ndan Ukba Turizm &Seyahat Acentesi organizesinde kutsal topraklara uğurlandı. Hacı adaylarını uğurlama törenine büyük katılım olurken, duygu dolu anlar da yaşandı.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Emekli öğretmenden örnek davranış: 'Kitabının gelirini öğrencilere bağışlayacak'
Hanönü ilçesinde emekli öğretmen Muhittin Göksoy, kendi yazdığı kitabın satışında gelen geliri Hanönü Lisesi'nden mezun olan ve üniversite kazanan gençlere bağışlayacak.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Yeni Kastamonu Müftüsü, Konya'ya Şeyh Şaban-ı Veli’nin sözüyle veda etti
Kastamonu’ya atanan Konya Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, ilçeye veda etti. Müftü Derin, ilçeye; Kastamonu’nun önemli evliyalarından Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’nin "Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle’’ sözüyle veda etti.
Başarılı öğrenciler başkent gezisiyle ödüllendirildi
Daday’da çeşitli branşlarda dereceye giren öğrenciler gezi ile ödüllendirildi.
TDV, Ramazan’da 10 milyondan fazla kişiye yardım ulaştırdı
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan ayı içerisinde başta deprem bölgesi olmak üzere 10 milyondan fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.
"Bizler hayrın aracısıyız"
Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilciliği, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.
Kaymakam Özen’den örnek davranış!
Geçtiğimiz aylarda Kaymakamlar Kararnamesi ile Taşköprü Kaymakamlığı görevine getirilen Bekir Özen, Taşköprü’de ilk kez gerçekleşen bir uygulama ile hemşehrilere merhaba dedi. Taşköprü Kaymakamı olarak atanan Bekir Özen, göreve geldiği günden itibaren kendisine hediye olarak gönderilen çiçek vb. armağanları öğrencilere okul yardımı olarak dağıttı.
ITD’den kırtasiye malzemesi yardımı
Hepkebirler Mahallesi’nde bulunan Irak Türkmenleri Derneği'nde (ITD) yetim çocuklara kırtasiye yardımı gerçekleştirildi. Kastamonu’da bulunan yetim çocuklara yönelik silgi, kalem ve defter dağıtımı gerçekleştirildi.
“Merkez ilçede üye sayımız 25 bini aştı”
Kastamonu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Bir Yıllık Değerlendirme Toplantısını Kebeci Restoran’da gerçekleştirdi.
“Derdimiz insanlara yardım edebilmek”
Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilcisi Halit Bitkin, dernek olarak yurtdışında bu sene gerçekleştirdikleri faaliyetlere ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.Bitkin açıklamasında; “382 yetimimiz var. Sahiplenilmeyi bekleyen de 35 tane yetimimiz var.Yardım işlerinde koşturmak gerekiyor, çabalamak gerekiyor. İnsanlarımızın hayat kalitesini biraz daha yükseltmek için yüreklerine dokunabiliyorsak ne mutlu bize Derdimiz sadece insanlara yardım edebilmek.” ifadelerine yer verdi.
Dernek’te “Çölez” devri
Kuzeykent Mahallesi Kültür, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin, Olağan Genel Kurulu Şamil Sitesi’nde bulunan bir işletmede gerçekleştirildi. Daha öncesinde geçici yönetimle devam eden Kuzeykent Mahallesi Kültür, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez oldu.
Erdoğan'ın tavrı net: 'Asla onları kovmayız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin mültecilerle sahip çıkamaya devam edeceğini vurgulayarak, “Kendileri arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler. Ama biz onları asla bu topraklardan kovmayız ve kovmayacağız” dedi.
Deniz Feneri'nden 187 bin TL'lik destek
Deniz Feneri Derneği İl Temsilcisi Halit Bitkin, Ramazan ayında gerçekleştirdikleri yardımları açıkladı.
İl Müftülüğünden zekat bilgilendirmesi
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde İl Müftülükleriyle vatandaşlara zekat ibadeti hakkında bilgilendirmelerde bulunuluyor.
Muhtar Çölez, 'hayır'da riske girmiyor!
Sosyal yardımlaşma noktasında örnek uygulamalara imza atan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, son üç Ramazan ayında gerçekleştirdiği kumanya dağıtımına farklı bir bakış açısı getirdi.
'Ramazan ayında sosyal medya kullanımı artıyor'
Yapılan araştırmalara göre Ramazan ayında sosyal medya kullanımında yaklaşık yüzde 40 artışın olduğunu söyleyen Doç. Dr. Selman Tunay Kamer, "Ramazan ayında iftar ve sahur saatlerine yakın dönemlerde normal sosyal medya kullanımının diğer zamanlara göre yüzde 40’a varan daha fazla kullanım olduğunu ortaya koyan çalışmalar var" dedi.
“Önce çocuklar iyileşsin”
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ramazan Ayı boyunca içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiye ürünlerinden oyuncağa, ayakkabıdan temizlik malzemelerine kadar pek çok yardım malzemesi bulunan binlerce koli hazırlayarak Türkiye'nin dört bir yanındaki lösemili ve kanserli çocuklara ulaştırıyor.
Kuzeykent'e Kızılay Tesisi yapılacak
Türk Kızılay Kastamonu Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Sabit Tavil, tekrar başkan seçildi.
Kastamonu THK, en çok gelir elde eden şube oldu
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi, Türkiye genelinde en fazla gelir elde eden ikinci şube olmayı başardı.
"İyilik büyüyor ve büyümeye devam edecek"
Kastamonu Kızılay Şubesi yönetimi tarafından, Kışla Parkı mevkiindeki Canoğlu Pastanesi'nde basın toplantısı düzenledi