Arama
Arama Sonuçları
Başka il uyardı, Kastamonu yandı!
Bugün Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangının sebebi belli oldu.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kimseyi zehirleyemeden yakalandı
Düzce’de polis ekipleri kent merkezinde yaptığı çalışmada 1 kilo 95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Kastamonu'daki vicdansızlığın izleri siliniyor!
Kastamonu’nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tehlike devam ediyor
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tarih verildi, bol bol yiyin. Ne hamsi ne istavrit kalacak
Kastamonu KYK’da ilginç iddia!
Kastamonu'da bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait öğrenci yurdundaki, iddia gündemi sarsıyor.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Üniversite öğrencileri zehirlendi; Kastamonu Valiliği devreye girdi!
Kastamonu Valiliği; geçtiğimiz gün Hüma Hatun Kız Yurdu’nda yaşanan gıda zehirlenmesi olayına ilişkin basın açıklaması yaptı. 216 öğrencinin zehirlendiği olayın ardından; tüm öğrenciler taburcu edildi…Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerin zehirlenme olayına ilişkin araştırmaların devam ettiği öğrenildi.
Kastamonu’da durum vahim!
Kastamonu’da gece saatlerinde kaldırımların donmasıyla birlikte, yollar resmen buz patenine döndü. Şehirdeki kaldırımlar yürünmez haldeyken, dereler ve sular da dondu. Vatandaşlar yolda yürürken zor anlar yaşadı.
Kastamonu Valiliğinden son dakika uyarısı!
Kastamonu Valiliği tarafından Kastamonu çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.
Zehirlenmenin ardından Kastamonu Valiliği'nden açıklama
Kastamonu’da kaldıkları yurttaki akşam yemeğinden zehirlenen çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı.  Olayla ilgili Kastamonu Valiliğinden açıklama yapıldı.
Kastamonu KYK’da zehirlenme: Öğrenciler hastanelik oldu!
Kastamonu Merkezde faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız yurdunda dün akşam meydana gelen olayda, öğrencilere verilen tantuni yemeği sonrasında gıda zehirlenmesi yaşandı. Olayın, öğrencilerin akşam öğününde tükettikleri yemekten kaynaklandığı iddia edildi.
Çatalzeytin Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar!
Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanede, Hastane Afet Planı (HAP) tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği okul öğrencilerinin okulda yedikleri pastadan zehirlenmesi konu alındı... İşte o video!
Kalbi kolundan büyük Kastamonulu: 1453 Harun
Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan '1453 Harun' lakaplı Harun Yılmaz kimdir?
Kalbi kolundan büyük Kastamonulu: 1453 Harun
Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan ve en az vücudu kadar mütevaziliğiyle de dikkat çeken '1453 Harun' lakaplı Harun Yılmaz kimdir?
Yerlikaya duyurdu: 10 ilde 49 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 10 ilde yapılan narkotik operasyonlarında 49 kişinin yakalandığını bildirdi.
Yerlikaya: ‘Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar!..’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
Jandarmadan 3 ilçede ‘zehir’ operasyonu: 5 gözaltı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, il genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Zehirli kalemler hakkında uyarı geldi! Veliler dikkat
2023-2024 yeni eğitim ögretim yılının başlamasına sayılı günler kaldı. Öğrenciler ve veliler kırtasiyecilerin yolunu tuttu. Hazırlık yapan öğrenciler için kritik bir uyarı geldi. Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, öğrencilerin kırtasiye alışverişi listesinde bulunan tahta kalemlerinin bazılarının zehirli olduğunu söyledi.
Türkiye’de bir ilk görüldü! Bu hastalık içmeden sarhoş ediyor
Tıp literatüründe 'Auto-Brewery Sendromu' olarak bilinen karbonhidrat ve şekerli gıdanın vücutta alkole dönüşmesine neden olan vaka Türkiye’de ilk defa Giresun’da görüldü. Tükettiği karbonhidrat ve şekerli gıdalardan sonra "İçmeden sarhoş olmak" deyimini hayatında yaşayan ve sarhoş gibi gezen ancak kendisi bunun farkında olmayan hasta, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor.
Yapmadan önce tekrar düşünün! Bu hata evinizi tehlikeye atıyor
Hayatı kolaylaştırmak için yaptığımız bazı davranışlar tehlikeye sebebiyet verebiliyor. Bilindiği üzere, evde kullanılan elektronik cihaz sayısının artması ile birlikte onları fişe takma ihtiyacı da doğdu. Uzmanlar, evdeki prizlerin yetersiz gelmesi nedeniyle kullanılan üçlü prizlere ilişkin uyarıda bulundu. Üçlü prizi böyle kullanıyorsanız dikkat edin evinizden olabilirsiniz...
Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve kızı hastanelik oldu
Acun Ilıcalı'nın 13 yıllık eski eşi Zeynep Yılmaz ve 2007 doğumlu kızı Yasemin Ilıcalı'ndan kötü haber geldi. Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı'nın Bodrum tatilleri zehir oldu.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Canan Karatay açıkladı! İşte strese karşı doğal çözüm
Prof. Dr. Canan Karatay, insan sağlığının en büyük düşmanlarından olan stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
Hanönü Belediyesi’nden; ‘Çöpü Köye boşalttı’ açıklaması
Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, bazı basın organlarında; ‘AKP’li belediye çöpü köye boşalttı’’ başlıklı haberle ilgili açıklamalarda bulundu.
Fotofobi nedir? fotofobi nasıl geçer, tedavisi nedir?
Gün içinde ışıktan ve aydınlıktan rahatsız olan göz hassasiyeti bulunan vatandaşlar ışık hassasiyeti nasıl geçer diye araştırmaya başladı. Fotofobi olarak geçen bu rahatsızlık görüş konforunu etkiliyor. Peki, Fotofobi nedir, neden olur? Gözde ışık hassasiyeti nasıl geçer?