Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Kastamonu Stadı’nın yeri belli oldu! Ters köşe
GMG Kastamonuspor’un şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediği bugünlerde şehrimize modern bir stat çalışmaları hızla ilerken; yer konusu da kamuoyunu bir süredir meşgul ediyordu.
Yüzme havuzuna tekli girişler kaldırıldı!
Kastamonu'daki vatandaşların da sıklıkla tercih ettiği Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde yapılan güncellemeyle birlikte yüzme havuzuna tekli girişler kaldırıldı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Çevre düzenlemesi start aldı...
Tosya ilçesinde şehirlerarası otogar ve galericiler sitesinde çevre düzenleme çalışmaları başladı.
Vali Dallı İstiklal Madalyalı ilçede..
Vali Meftun Dallı Kastamonu'daki ilçe ziyaretlerine İnebolu ilçesiyle devam etti.
Spor tesislerinde inceleme
Azdavay ilçesini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yusuf Tanrıveren, Azdavay ilçesinde hayata geçirilen spor alanlarını, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile ziyaret etti.
"Fikir ve önerileri, bizim için yol gösterici"
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilçenin önde gelen büyüklerinden esnaf Abdulmuttalip Çalışkan, Hasan Aydın VE İsmail Sirke ile bir araya geldi. Başkan Kavaklıgil ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili onların fikir ve önerilerini dinledi. Başkan Kavaklıgil; "Kendilerinin eşsiz fikir ve önerilerini dinlemek bizler için oldukça önemli ve yol gösterici" dedi.
Kastamonu denizinde tehlike!.. Kaymakam açıkladı
İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından İnebolu'da deniz suyundan alınan numunelerde Intestinal enterokok bakterisi yüksek çıktı.
MÜSİAD'ın 2. Hasbihal toplantısı, Kastilya'da düzenlendi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı’nca Yolkonak Köyü’ne yeni tesis yapan, resmi açılışı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kastilya Turizm Tesisi Sahibi Yılmaz Uzan’ın Restaurat Salonu’nda Genişletilmiş 2. hasbihal toplantısı yapıldı.
İnebolulu Hasan Heke, Keşan’a da damga vurdu
2. Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlendi.
Denize girmek yasaklandı
Sinop’ta dün meydana boğulma vakalarının ardından Sinop Valiliği tarafından bazı bölgelerde denize girmek yasaklandı.
Kastamonu’nun komşusunda denize girmek yasaklandı
Boğulma vakalarının ardından Sinop Valiliği tarafından bazı bölgelerde denize girmek yasaklandı.
Yüzme Kursu'ndan bin çocuk faydalandı
Tosya Belediyesi'nin girişimleriyle ilçeye kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda başlatılan yüzme kursundan şuana kadar toplam bin çocuk faydalandı.
Ünlü yönetmen boğularak yaşamını yitirdi
Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ünlü yönetmen Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. 58 yaşındaki Ede, Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi bir çok televizyon dizisinin yönetmenliğini yapmıştı.
Yaz Spor Okullarından 4 milyon öğrenci yararlandı
Bakan Bak, “Yaz spor okullarında 4 milyona yakın sporcu çeşitli branşlarda eğitim aldı" dedi.
Deniz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu
Ulu Önder Atatürk’ün İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının ilk nutkunu söyleyişlerinin 98. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen Deniz Şenlikleri, İnebolu liman içinde gerçekleştirildi.
Deniz şenlikleri yarın başlıyor
Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İnebolu Deniz Şenlikleri yarın başlıyor.
"Gönül gönüle şehrimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz" [VİDEO HABER]
Tosya Belediye Başkanlığı, Tosya Belediyesi Yüzme Havuzu'nun açılışının videosunu paylaştı. Başkan Kavaklıgil açıklamasında; "Ortak akıl ve kararla özellikle insanımız için yatırımlarımızı şekillendiriyor, el ele gönül gönüle vererek şehrimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz" dedi.
Boğulma vakaları arttı! Karadeniz kâbusu yaşıyor
Hava sıcaklıklarındaki anormal derecedeki artışlar özellikle Karadeniz’de boğulma vakalarında beklenmedik artışlara neden oldu.
Kastamonu'da heyecanla beklenen açılış gerçekleşti
Tosya Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun açılışı gerçekleştirildi. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil açıklamasında; "İnşallah daha sağlıklı ve sporsever bir nesil yetişirken akabinde de çok kıymetli hemşehrilerimizin kullanımına bu tesisi sunacağız" dedi.
Başkan Kavaklıgil; 'Yüzme kursları başlıyor...'
Tosya Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu faaliyete geçiyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı açıklamada; "Kurslarımız başlamadan açılış öncesi yüzme havuzunun çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanarak çok kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak" dedi.
Buz kırılması 10 bin yavru penguenin ölmesine neden oldu
Antarktika'da meydana gelen buz kırılması nedeniyle yaklaşık 10 bin kadar imparator penguen yavrusunun öldüğü bildirildi.
Öğrencilere müjde! Tarih belli oldu
Yüzme 3. dönem antrenman gün ve saatleri netlik kazandı