Ücretsiz Gençlik Kampları başvuruları başladı! (BAŞVURU EKRANI);

Ücretsiz Gençlik Kampları başvuruları başladı! (BAŞVURU EKRANI)

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Kampları için başvurular başladı. 7 Haziran'da başvurular sona eriyor....

Gençlere planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi pek çok yetkinliklerin kazandırılmasının amaçlandığı kamplarda; at biniciliği, el sanatları, rafting, matrak, trekking, mini golf, geziler, yüzme, kano gibi birçok aktivite yer alıyor.

2002 yılından bu yana Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Kampları, yaz, kış ve tematik dönemlerde gençlere kapılarını açıyor. 12-15 yaş arasındaki gençler deniz kampına, 16-25 yaş arasındaki gençler ise doğa kampına başvuru yapabiliyor.

13 deniz ve 37 doğa olmak üzere 35 ilde gençlere çeşitli imkanlar sunan kamplarda; katılımcıların ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanıyor.

7 HAZİRAN'DA BAŞVURULAR BİTİYOR!

Başvurular 15 Mayıs 2024 tarihinde başlamış olup, 7 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Başvuru ve detaylı bilgi için ghgm.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilir, 0366 214 7618 iletişim numarasından bilgi alabilirsiniz.

Başvurular, https://ghgm.gsb.gov.tr/ adresinden yapılıyor. Detaylı bilgi için Kastamonu Kağan Talip Tığlı Gençlik Merkezini ziyaret edebilirsiniz. Kamplar ücretsizdir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum