Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da korkulan oldu; Küle döndü!
Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.
Özel; 'Asgari ücrete zam yapmamak vicdansızlık!'
CHP Genel Merkezde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgür Özel; 'Asgari ücrete zam yapmamak, vicdansızlık, insafsızlıktır. Akıllarını başlarına alsınlar" dedi.
Çetmi Köy Yaşam Merkezi'nde muhteşem sergi!
Taşköprü Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı Çetmi Köyü – Köy Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.
Milli Maç, Kastamonu'ya taşınacak!
26 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00'de Türkiye, Çekya karşısında gruplarda 3. sınavını verecek. Kastamonu'da vatandaşlar da nefeslerin tutulduğu Milli Maç'ı belediyenin kurduğu dev ekranlardan seyredebilecek.
Kastamonu çarşıda hareketlilik başladı!
Kastamonu’da hava sıcaklıkların artması ve yaz döneminin başlamasıyla mağazalarda yoğunluk yaşanmaya başladı.
Kastamonu’da dolandırıcılık!.. Muhasebeci milyonları çarptı
Suç duyurusunda bulunan iş adamı Hasan Kurt, "Kastamonu ve Taşköprü civarındaki müşterilerinden, bizler de dahil 18 milyon lira civarında bir para dolandırdığını düşünüyoruz" dedi.
Anız yangınlarına dikkat!
Son günlerde artan hava sıcaklıkları nedeniyle boş arazilerde çıkan yangınlara dikkat çeken uzmanlar, vatandaşları anız, tarla, bahçe ve orman yangınlarına karşı uyardı.
Kurban Bayramı'nda Kastamonu yaylaları şenlendi
Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Kastamonu'ya gelen vatandaşlar yaylada düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.
Burası bir gün can alacak!
Kastamonu'nun Olukbaşı mevkiinde bulunan kavşak, tehlike saçmaya devam ediyor.
Kastamonu'nun kıyısına ölü yunus vurdu!
Kastamonu’nun Cide ilçesi Gideros Koyu’nda ölü yunus balığı kıyıya vurdu.
TESK uyardı: ‘Bayram dönüşü zehir olmasın’
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken; "İnşallah dönüşlerde daha fazla kayıp yaşanmaz. Maddi hasarlar bir yana giden canlarımızı yerine getirmek mümkün değil."
Yüzlerce işyerine milyonlarca lira ceza!
Bakan Yumaklı, Kurban Bayramı öncesinden başlayarak 1 Haziran 2024'den bugüne kadar Türkiye genelinde toplam 56 bin 38 denetim gerçekleştirildiği bilgisini verdi.
Kastamonu’da Bayram sonrası Pazar fiyatları
Kurban Bayramının sona ermesinin ardından Kastamonu’da Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve fiyatlarındaki rakamlarla vatandaşlar Pazar çantalarını doldurdu. Kastamonu’da Cuma günleri kurulan vatandaşların Pazar çantalarını doldurmak için gittiği Cuma Pazarı’nda son durum…
Kastamonu'nun mücadele ettiği katil arılar işte bunun içinde!
Küre ormanlarında kayın ağaçlarının yapraklarında gal oluşumları vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, kestane ve kayın ağaçlarına zarar veren gal arısına karşı laboratuvarda üretilen "Torymus sinensis" isimli böceklerle mücadelesini sürdürüyor.
Kastamonululara ‘kene’ uyarısı!..
"Bağ, bahçe, tarla, orman, piknik alanları gibi riskli alanlara giderken açık renkli ve kapalı kıyafetler giyilmeli, pantolon paçalarını çorap içine sokulmalıdır"
Kastamonu’daki personel alımlarına ANINDA ulaş!
aciksoz.com.tr, WhatsApp Kanalı üzerinden nitelikli haberlerini anında Kastamonu’ya ulaştırmaya devam ediyor.
Kastamonu'nun 'Mayıs' raporu
Kastamonu Valiliği Kastamonu'da Mayıs ayında gerçekleştirilen asayişle ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.
İl Müdürü yangın yerinde!
Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, çıkan yangın üzere Susuz köyünü ziyaret etti. Bir dizi incelemelerde bulunan İl Müdürü Tanrıkulu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kastamonu’da ağır geçecek!
Kastamonu’da hava sıcaklıkları normal seviyesinin üzerinde seyrederken, 13 Haziran Perşembe günü Meteoroloji verilerine ‘çok sıcak’ olarak yansıdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu haftaki tahminlerini yayınlayarak Kastamonu’ya müjdeyi verdi.
Devrekanili şehitlerin köşesi hazır!
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yapılan 'Devrekanili Şehitler Köşesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Cide ve Şenpazar’a müjdeli haber!
Cide ve Şenpazar ilçelerindeki vatandaşlara hizmet verecek olan "Cide Sosyal Hizmet Merkezi" açılışı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca onaylandı.
Kastamonu'da muhtarlar maaşlarını bağışladı
Kastamonu’nun Daday ilçesinde, muhtarlar 37 bin 100 TL’lik maaş promosyonlarının yarısını, Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne bağışladı.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
Efsane Başkan Yücel'e veda!
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Yücel'in cenazesi vatandaşların katılımıyla defnedildi.
Kastamonu’da kuraklık alarmı!.. Son 64 yılın en düşüğü
NİSAN YAĞIŞLARI, KASTAMONU SAHİL KESİMLERİNDE YÜZDE 80 AZALDI
Bu yaz ‘meteorolojik afet’ yaşayacağız
Sıcak hava aniden bastırdı, tüm yurtta vatandaşların şikayetleri de başladı. Daha sıcakların ilk günlerinde herkesi bunaltan sıcaklarla ilgili vatandaşlar gelecek günlerin nasıl olacağını endişeyle merak ederken Prof. Dr. Orhan Şen'den önemli bir uyarı geldi.
Kastamonu hayvan pazarlarında ‘kurban’ hareketliliği
Kurban Bayramı 10 gün kala Kastamonu il merkezi ve ilçelerdeki hayvan pazarlarında hareketlilik artıyor.
Kastamonu’da 2 ilçeye gazete dağıtımı durdu
Kastamonu’nun ilçelerine günlük gazete dağıtımı yapan Turkuvaz Dağıtım Pazarlama A.Ş. 1 Haziran 2024 tarihi itibarı ile Araç ve Taşköprü ilçemize günlük gazete sevkiyatını durdurdu.
Deniz yoksa, Karaçomak var!
Kastamonu’da artan hava sıcaklıklarının ardından, vatandaşlar serinlemenin yollarını arıyor. Sıcaktan bunalan çocuklar ise, çareyi Karaçomak dersinde buldu.
Bu güzellik Kastamonu’da görüldü!
Şeyh Şaban-ı Veli İmam Hatip Lisesi’nin bahçe önündeki direğe yuva yapan leylek yavrusuyla görüntülendi. Leylek çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.