Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da konut satışları çakıldı
İL GENELİNDE OCAK AYI KONUT SATIŞLARI YÜZDE 26,6 AZALDI
Romanya’dan Kastamonu'ya kadar sürüklendi
Romanya açıklarında yan yatan, mürettebatı tahliye edilmiş gemi Kastamonu'nun Cide ilçesine kadar sürüklendi.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
Rusya yaptırımlara rağmen petrol ihracatını artırdı
Rusya'nın ham petrol arzı G7 ülkelerinin Ukrayna'daki savaş nedeniyle Rusya'ya karşı uyguladığı yaptırımlara rağmen ilkbaharda yüzde 50 arttı.
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Ev alacaklara müjdeli haber!
Evi olmayanlara 81 ilde arsa müjdesi geldi. Bakan kampanya ile uygun fiyata arsa satılacağı bildirilirken ev fiyatlarının düşeceğini söyledi
TOKİ'den indirim müjdesi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ'nin indirim müjdesini duyurdu.
TZOB: ‘Çiftçinin mazot desteği artırılmalı’
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar “2023 desteklerinde mazota daha fazla önem verilmelidir. Mazota verilen destek oranı artırılmalıdır” dedi.
Bir zam da benzine!..
Benzine 14 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş zam bekleniyor.
‘Yok artık’ dedirtti! Savaştan kaçan kişi 80 daire alıp otele çevirmiş
Antalya’da yabancılara satışı yapılan konutların özellikle Alanya ve Konyaaltı ilçelerinde amacı dışında kullanıldığını, bunun da otelcilik faaliyetlerine büyük zarar verdiğini söyleyen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, son dönemde satışı yapılan gayrimenkul sayısının 108 bine ulaştığını kaydetti. Kavaloğlu, " Bu listenin içinde 1 kişi 80 tane ev almış. Ve aynı kişi bu evleri kendi yurttaşlarına kiralıyor" ifadelerini kullandı.
Kira ve konut fiyatlarını düşürecek hamle geliyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem kiralık hem de satılık konut fiyatlarını ucuzlatacak hamle için tarih verdi.
Küresel gıda rakamları son 2 yılın en düşük seviyesinde
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının, bitkisel yağlar, et, tahıl ve süt ürünlerindeki düşüşün etkisiyle ağustosta Mart 2021'den beri en düşük seviyesine indiğini duyurdu.
25 milyar dolar Türkiye'nin cebinde kaldı
Türkiye'nin enerji ithalatı faturasının bu yıl sonu itibarıyla geçen yıla göre yüzde 26,4 azalışla 71 milyar dolara düşeceği öngörülüyor.
Doğal Gazda faturasız dönem
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı
BOTAŞ açıkladı: Doğalgaza bu ay zam var mı?
Eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadı.
Karadeniz’de 'Vampir Kelebek' alarmı!..
İlk kez 2008 yılında görülen bitkilerin özsuyunu emdiği için 'Vampir Kelebek' olarak adlandırılan Ricania Simulans son 2 yıldır bahçelerde gözükmemesinin ardından bu yaz sıcaklıkların artması ile yeniden kendini göstermeye başladı.
Avrupa ülkesinde emsal çalışma: Ev kiraları 3 yıl dondurulacak
41.6 milyon hanenin yüzde 60’ının kiralık konutlarda oturduğu Almanya’da koalisyon hükümetinin büyük ortağı SDP, kiracılara “rahat nefes” aldıracak bir yasa tasarısı hazırlıyor.
Ukrayna tahılı, Batı Karadeniz'e mi geliyor?
Tahıl Koridoru Anlaşması'na alternatif rota arayışları sürerken, Rus lider Putin'e, işgal altındaki Herson'la Zonguldak arasında tahıl taşımak için feribot hattı kurulması teklif edildi.
Avrupa'daki takımlarımızın bu haftaki lig maçları ertelendi
TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı maçları erteledi.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
Türk müteahhitlerin başarısı 500 milyar dolara yaklaştı
Türk müteahhitlik sektörü, 1972'den bu yılın temmuz sonuna kadar 134 ülkede 482 milyar dolar değerinde 11 bin 768 projeyi hayata geçirdi.
Maliyetlerde zorluk çeken yemek sanayicileri teşvik bekliyor
Yüksek enflasyon ve artan üretim maliyetleri nedeniyle zor bir dönemden geçen yemek sanayicileri alternatif çözüm önerileriyle, sektörün gelişmesi ve bu sürecin atlatılması için teşviklerden yararlanmak istiyor.