Arama
Arama Sonuçları
KESK: ‘Toplu sözleşme ve grev haktır, vazgeçilemez’
KESK Kastamonu Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Fikret Tufanyazıcı, memur ve memur emeklilerini yakından ilgilendiren toplu sözleşme sürecine ilişkin yazılı açıklama yaptı.
‘Yerli, mülteci demeden ortak mücadeleyi büyütelim’
EMEP İl Temsilcisi Tufanyazıcı, ‘Yerli, mülteci demeden ortak mücadeleyi büyütelim’
Tufanyazıcı: İnsanca yaşayacak bir asgari ücret istiyoruz
Emek Partisi (EMEP) Kastamonu İl Temsilcisi Fikret Tufanyazıcı, asgari ücrete ara zam için görüşmelerin başlamasına yönelik açıklama yaptı.
‘12 Eylül, pervasız bir siyasal saldırıdır’
Emek Partisi (EMEP)Kastamonu İl BaşkanıFikret Tufanyazıcı, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin 42. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Tufanyazıcı, açıklamasında, işçi sınıfının ve pek çok kesimin gelir kayıplarına uğradığını, Türkiye kapitalizminin krizinin yükünün de bu sınıfların sırtına zorla bindirildiğini savunarak;“12 Eylül darbesinin yol açtığı fiziki ve manevi acıları kullanarak 2010 yılında bir anayasa değişikliği ile tek adam rejimi inşası için çok önemli bir dönemeci geçen AKP-Erdoğan yönetimi de 12 Eylül’ün doğal bir uzantısı, devamıdır” dedi.
Öğrencilere bilgisayar desteği
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Merkezi tarafından, ihtiyaç bildiren Kastamonu Şubesi bursiyer öğrencilerine verilmek üzere gönderilen 15 bilgisayar, Kastamonu Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Kastamonu Belediyesi’nde yapılan törene Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt da katılım sağladı.
"Krizin yükünü enerji tekelleri ödesin!"
Emek Partisi (EMEP) Kastamonu İl Başkanı Fikret Tufanyazıcı enerji ve elektrik faturalarına gelen zamlar hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.
"Halk, yeni yıla zamlarla uyandı"
Emek Partisi (EMEP) Kastamonu İl Başkanı Fikret Tufanyazıcı basın açıklamasında bulundu, TÜİK tarafından açıklanan TÜFE ve YİÜFE oranlarını eleştirirken diğer yandan gelen zamların altını çizdi.
‘Bu farkı kim ödeyecek?’
Kur garantili mevduat sistemini eleştiren Emek Partisi (EMEP) İl Başkanı Fikret Tufanyazıcı; "Bu düzenin kaymağını kim yediyse faturayı da o ödemeli" dedi.