Arama
Arama Sonuçları
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Doktorların ‘Yurt dışı belgesi’ başvurusunda rekor sayı!
Türk Tabipleri Birliği’ne (TTB) 'iyi hal belgesi' için başvuru sayısı ilk yedi ayda 1649'a ulaştı. Bu, şimdiye kadarki en yüksek sayı.
DKMP Genel Müdürü'nden 'Horma' paylaşımı
Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Muhammet Çokçetin'den Horma Kanyonu paylaşımı geldi. Genel Müdür Çokçetin paylaşımında; " Etkileyici ve bir o kadar da huzur verici Horma Kanyonu ziyaretçilerini bekliyor" dedi.
700 doktor daha göç yolunda
Türk Tabipleri Birliği (TBB), 2023'ün ilk 3 ayında yurt dışına gitmek isteyen doktor sayısının 700 olduğunu bildirdi.
700 doktor daha göç yolunda
Türk Tabipleri Birliği (TBB), 2023'ün ilk 3 ayında yurt dışına gitmek isteyen doktor sayısının 700 olduğunu bildirdi.
“Fincancı 'yı esefle kınıyorum"
Belediye Meclisi kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu,Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kimyasal silah kullandığı iftirasıyla TTB Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı’yı esefle kınadığını dile getirdi. Başkan Vidinlioğlu açıklamasında; “Türk kelimesi olan Tabip Odası Başkanı’nın Peygamber Ocağı dediğimiz ordumuza yönelik sözleri asla kabul edilemez. Bir tıbbiyeliye yakışmayacak bu laflardan dolayı kendisini esefle kınıyorum. Türk Milleti olarak kullandığımız oklarda bile bir standardımız var. Saplanan ok bile rahat çıksın diye düzdür. Türk milleti savaşta düşmanına bile böyle muamele eden bir millettir” ifadelerine yer verdi.
Fincancı’ya istifa daveti
Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK yandaşı bir kanalda verdiği demeçte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda ‘kimyasal silah’ kullandığı iftirasını atan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın sözleri milli ve vatansever kesimlerden büyük tepki aldı. Şanlı tarihinin hiçbir döneminde insanlık dışı bir yönteme başvurmayan ve hiçbir zaman envanterinde kimyasal silah bulundurmayan Türk Ordusu’na atılan iftiraya Kastamonu-Çankırı Tabip Odası yönetiminden de sert tepki geldi.
“Bakanlık, yaşam hakkını ihlal ediyor”
Omicron varyantı yayılmaya devam ederken, Kastamonu’da 100 bin kişide görülen vaka sayısı son 1 haftada 453’ten, 649,88’e yükseldi.
‘Emek bizim ise söz de bizimdir’
Türk Tabipleri Birliği (TTB) öncülüğünde doktorlar 1 günlüğüne görev bıraktı.
Hekimler, hakları için yürüdü
Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) öncülüğünde pek çok sağlık ve meslek örgütünün destek verdiği ‘Beyaz Yürüyüş’ dört günün ardından bugün Ankara’da son buldu
Grip aşısında ‘sistemsel’ sıkıntı var
Grip mevsimi yaklaşmasıyla birlikte insanlar kendilerini korumanın yollarını arıyor