Arama
Arama Sonuçları
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
İlçelerde sürpriz isimler açıklandı!
2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu’da AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan adayları açıklandı.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu'ya uyarı!
Kastamonu'da Perşembe gününden itibaren devam eden yoğun kar yağışı, bugün de etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kodla uyardığı iller arasında bulunan Kastamonu’da kar yağışı etkisini sürerken yağışların yarın da devam edeceği bildirildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 177 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açmak için İl Özel İdaresi’nin çalışmaları devam ediyor.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Kastamonu’ya bu gece sürpriz var
Kastamonu’da bu hafta etkisini sürdüren soğuk ve puslu hava, bu gece saatlerinde kar yağışıyla buluşacak. MGM’nin tahminlerine göre bu gece Kastamonu’ya sürpriz var.
Başkan Çatal, Amerika’da da unutulmadı
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, doğum günü münasebetiyle belediye personeli ve sevdikleri tarafından unutulmadı. Sürpriz kutlama, belediye personelinin hazırladığı bir etkinlikle gerçekleşti. Başkan Çatal, memnuniyetini dile getirerek duygularını şu şekilde ifade etti:
Bahçeli’den Vidinlioğlu’na kötü sürpriz
31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları hızlandı
CHP’nin adayı kim?
AK Parti adayını açıkladıktan sonra gözler CHP'ye çevrildi.
AK Parti'de beklenmedik istifa!
Kastamonu'da AK Parti teşkilatında beklenmedik bir istifa gerçekleşti. İlimizin en büyük ilçelerinden Tosya'da ilçe başkanı istifa etti.
Özgür Özel: ‘Kastamonu’dan önemli başarı bekliyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın isminin Kastamonu Belediye Başkanlığı adaylığı için konuşulduğu bugünlerde; Başkan Özel, Kastamonu’dan önemli bir başarı beklediğine vurgu yaptı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
MHP’den sürpriz aday!
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı.
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi
Nasrullah'ta Nebati sürprizi...
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel esnaf ziyareti kapsamında önceki dönem Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati ile karşılaştı. Başkan Güzel açıklamasında; "Nurettin Bey'le güzel bir tevafuk oldu" dedi.
“7 büyüklüğünde depremle kayıp yaşamamız sürpriz olmaz”
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Diyarbakır'da düzenlenen deprem çalıştayında konuştu.
Kastamonulu ünlü sanatçı 'Kolpaçino 4’ kadrosunda!
Kastamonulu ünlü sanatçı ‘Kolpaçino 4’ kadrosunda yer alarak görenleri şaşkınlığa uğrattı.
Cide Malyas Kanyonu'nda ilginç detay: 3 farklı siluet
Belgesel yapımcısı Rota 37 YouTube kanalının sahibi Adem Salcıoğlu, Cide ilçesinde bulunan Malyas Kanyonu'ndaki ilginç detayı takipçileriyle paylaştı. Salcıoğlu doğal kayalıkların oluşturduğu 3 ayrı silueti fotoğrafladı. Detaylar haberimizde...
Cide Malyas Kanyonu'nda ilginç detay: 3 farklı siluet
Belgesel yapımcısı Rota 37 YouTube kanalının sahibi Adem Salcıoğlu, Cide ilçesinde bulunan Malyas Kanyonu'ndaki ilginç detayı takipçileriyle paylaştı. Salcıoğlu doğal kayalıkların oluşturduğu 3 ayrı silueti fotoğrafladı. Detaylar haberimizde...
İPhone 15 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
USB-C ve Dinamik Ada ile güncellenen iPhone 15 Plus ve iPhone 15 tanıtıldı. Tasarımından çıkış tarihine Apple iPhone 15 fiyatı ve özellikleri haberimizde.
Fenerbahçe'ye "Atatürk" engeli!
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun ismini "Atatürk Stadyumu" olarak değiştirmek için harekete geçen Fenerbahçe'ye engel çıktı.
Eylül ayında havalar nasıl geçecek? Bu yıl kar yağacak mı? uzmanlar açıkladı
Tarihte kaydedilen en sıcak günlerin yaşandığı 2023 yazı, rekor üzerine rekor kırdı. Üstelik hava sıcaklıkları halen yüksek seyrediyor. Peki Eylül boyunca bizi nasıl bir hava bekliyor? Hava tam olarak ne zaman soğuyacak? Bu yıl barajları doldurmaya yetecek kadar yağış bekleniyor mu? uzmanlar Hürriyet’e konuştu