Kastamonu’ya bu gece sürpriz var;

Kastamonu’ya bu gece sürpriz var

Kastamonu’da bu hafta etkisini sürdüren soğuk ve puslu hava, bu gece saatlerinde kar yağışıyla buluşacak. MGM’nin tahminlerine göre bu gece Kastamonu’ya sürpriz var....

Kastamonu’ya birkaç haftadır uyarılar sürüyor. Fırtına, buzlanma, yağmur derken; Kastamonu bu gece kar yağışıyla uykuya dalacak.

ŞEHİR BEYAZA BÜRÜNECEK

Kastamonu’ya kar, en son aralık ayında merkez ve diğer ilçelere yağmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) tahminlerine göre, Komşu illerde gece saatlerinde yağmur yağışı başlayacakken, Kastamonu’ya akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur başlayacak olup, öğlen saatlerine kadar yerini kar yağışına bırakacak.

Pazar günü şehirde kar yağışı etkili olması tahmin edilirken, hafta içi sadece Perşembe günü tekrar kar yağması bekleniyor. Diğer günlerde ise, Kastamonu’da hava bulutlu olarak seyredecek.

KOMŞULAR ISLANACAK

MGM’nin tahminlerine göre, Komşu iller; Zonguldak ve Sinop’ta ise, gece saatlerinden itibaren havanın sağanak yağışlı olması bekleniyor. MGM bazı illere kar müjdesi verirken, Sinop ve Zonguldak, haftayı sağanak yağışlı geçirecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum