Arama
Arama Sonuçları
‘Acil’e acilen çözüm gerek! Nüfusun iki katına yaklaştı
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 2023 yılında Türkiye genelinde hastanelerin acil servislerine başvuru sayısı 150 milyonu aştı. Acil servislerde sekiz saatten fazla bekleyen hasta sayısı ise yaklaşık 6 milyona ulaştı.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Kastamonu'da okul servislerine sıkı denetim
Eğitim-öğretim yılının ilk gününde jandarma ekipleri okul servislerinde denetim yaptı.
Kastamonu Polisi, ‘güvenli eğitim’ için teyakkuzda
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ana güzergahlarda ve okul çevrelerinde tedbirlerini üst seviyede artırırken, okul servisleri de sıkı şekilde denetleniyor.
Kaymakam, okul servislerinin geçeceği yolları inceledi
Çatalzeytin Kaymakamı Enis Akdağoğlu, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde taşımalı öğrencilerin servis güzergahında yapılan iyileştirme çalışmalarını inceledi.
İçişleri’nden 81 ile ‘trafik’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Vakıfbank, 750 milyon dolar borçlandı
Vakıfbank, beş yıl bir ay vadeli dolar cinsi tahvil ihracıyla 750 milyon dolar borçlandı.
Yapı Kredi’nin borcu 500 milyon dolar oldu
Yapı Kredi'nin 5 yıl vadeli dolar cinsi "sürdürülebilir" tahvil ihracında borçlanma tutarı 500 milyon dolar, getiri yüzde 9.375 oldu.
Kastamonu’da okul servislerine yüzde 175 zam!
Kastamonu’da okul servis ücretlerine zam geldi. En kısa mesafe servis ücreti aylık 400 TL’den 1100 TL’ye yükseldi. Okul servis ücretlerine de bir önceki tarifeye göre yaklaşık yüzde 175 zam geldi.
Mahsur kalan öğrenciler tahliye edildi...
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kuvvetli yağış nedeniyle Başakşehir Millet Kıraathanemizde yaşanan su baskını sonrasında tüm vatandaşlarımız tahliye edilmiştir" dedi.
Kaliteli ve profesyonel hizmet için adres belli: 'Şekerci Halı Yıkama"
Şekerci Halı Yıkama firmasının sahibi Bahattin Şekerci, firması hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sektöre 1990'lı yıllarda başladıklarını dile getiren Bahattin Şekerci, baba mesleğini sürdürmeye devam ediyor. Türkiye'de ilk 5'e girecek kapasitede bir makine parkuruna sahip olduklarını dile getiren Şekerci, halı yıkama işini profesyonel anlamda yaptıklarını belirterek; "Biz Şekerci Halı Yıkama olduysak bu Kastamonu'nun sayesinde oldu. Biz de bunun karşılığını kalite ve ekipmanla müşterilerimize elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.
Zirveden ilginç görüntü: Afrikalı diplomatın Putin’li gömleği
Rusya ile Afrika ülkeleri arasındaki zirve devam ederken bir diplomatın giydiği gömlek dünya basınında ses getirdi.
15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz hangi gün? İşte Resmi Gazete bilgisi
15 Temmuz resmi tatil mi sorusu, Resmi Gazete verileri çerçevesinde çalışanlar başta olmak üzere milyonlarca vatandaşın gündemine geldi. Resmi tatiller takvimi kapsamında 15 Temmuz'un yer alıp almadığı ve 15 Temmuz'un hangi güne denk geldiği öne çıkan konuların başında yer alıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde tüm Türkiye’de bu sene de programlar düzenlenecek. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 15 Temmuz yarım gün mü, tatil mi? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
Bayramda ve arefe günü eczaneler, hastaneler ve sağlık ocakları açık mı, çalışacak mı? 26-27 Haziran Pazartesi ve Salı günü hastane ve eczanelerin çalışma durumu
Kurban Bayramı tatili öncesi hastane, sağlık ocağı ve eczaneler gibi sağlık kurumlarının çalışma durumu merak konusu oldu. 2023 Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günü de hükümet tarafından tatil ilan edildiği için bayram tatili hafta sonu tatilleriyle beraber toplamda 9 gün olacak. Peki, bayramda ve arefe günü eczaneler, hastaneler ve sağlık ocakları açık mı?
Bahçeli'den ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel merkezde partililere hitap etti.
Madenciler toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde taleplerinin karşılanmasını istedi
Zonguldak'ta maden işçileri, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde taleplerinin karşılanmasına yönelik açıklamada bulundu.
Togg servis noktaları belli oldu
Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Türkiye genelindeki servis noktalarını paylaştı.
TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ
İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ
Sağlık Bakanlığı'ndan bayram genelgesi
Sağlık Bakanlığı tarafından Ramazan Bayramı'nda sağlık hizmetlerinde aksaklık yaşanmaması için alınacak tedbirlere ilişkin hazırlanan genelge, 81 il sağlık müdürlüğüne gönderildi.
"Seçim katalogunun yüzde 70'ini tamamladık"
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 4 yılını değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.
Tesla'nın Türkiye fiyatları belli oldu
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla bugünden itibaren Türkiye’de satışlara başladı.
‘ABD’nin içimizdeki kuvvetleri ordumuza savaş açtı’
Vatan Partisi Kastamonu İl Sekreteri Fatih Kiren, partisinin il bürosunda basın toplantısı düzenledi.
Daday’da öğrenci servisleri denetlendi
Daday ilçesinde trafik ekipleri tarafından okul servis araçları denetlendi.