Arama
Arama Sonuçları
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Bartın’da sele karşı cam ile önlem
Bartın’da sık sık yaşanan sel felaketlerini önlemek amacıyla Bartın Irmağı çevresinde camdan duvar örülüyor. Yaklaşık 5 tonluk baskıya dayanıklı 5 santimetre kalınlığındaki camların montajına başlandı.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
İlçede çok sayıda kurum dışı işçi alımı başladı!
İlçede çok sayıda kurum dışı işçi alım ilanı yayımlandı. Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 7 kişilik istihdam için başvuruları başlattı.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu'nun ihtiyacına cevap veren değişim!
Kastamonu'da, eski belediye binasının yerine yapılan otopark projesi hayata geçirilerek şehrin ihtiyaçlarına cevap verdi.
Milletvekili Baltacı, GMG Kastamonuspor'u TBMM'ye taşıdı!
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, GMG Kastamonuspor’a da el attı. Bir önceki döneminde Kastamonu’ya stat sözü veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a verdiği sözleri hatırlatan Milletvekili Hasan Baltacı, ‘’Tek bir adım bile atılmadı; şampiyonluğa koşan Kastamonuspor’umuz ve taraftarımız, stadyumu sonuna kadar hak ediyor’’ dedi…
Aciksoz.com.tr: Kastamonu'nun Nabzını Tutuyor
Aciksoz.com.tr, Kastamonu iline odaklanmış öncü bir haber ve bilgi paylaşım platformudur. Kastamonu Haberleri konusunda kapsamlı ve güvenilir içerik sunan bu platform, şehrin güncel olayları, etkinlikleri, kültürel gelişmeleri ve daha fazlasını okuyucularıyla buluşturur. Kastamonu’nun nabzını tutarak, yerel haberleri titizlikle derleyen ve okuyucularına hızlı, tarafsız ve güncel bilgi akışı sağlayan Aciksoz.com.tr, Kastamonu ile ilgili tüm önemli gelişmeleri anında okuyucularına ulaştırma konusu
Sel kontrol projeleri hayata geçirildi
Çölleşme, erozyon ve iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Kastamonu, Bozkurt İlçesi, yukarı havzasında bulunan ve proje sahası sınırı içinde meydana gelen derelerde yağış akış rejiminin kontrol altına alınması amacıyla Ezine Çayı havzası 6 mikro havzaya bölünerek sel kontrol projeleri yaptırıldı.
İnstagram’a yapay zeka!
İnstagram iki yeni özelliğini duyurdu. Restyle ve Backdrop adındaki yeni uygulamalar sayesinde yapaya zeka, görselleri düzenleme ve çıkartma oluşturma üzerine kullanılacak.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
TAŞINMAZIN İNTERNET HABER SİTESİ İLANI
T.C. KASTAMONU (SULH HUKUK MAH.) 1. SATIŞ MEMURLUĞU
TAŞINMAZIN İNTERNET HABER SİTESİ İLANI
T.C. KASTAMONU (SULH HUKUK MAH.) 1. SATIŞ MEMURLUĞU
Kastamonu'da 715 riskli yapı yıkıldı
Kastamonu Belediyesi ve Kentsev işbirliğinde "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm, Akıllı Şehir ve İklim Değişikliği Zirvesi" paneli düzenlendi.
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır…
Threads Uygulaması İle Nasıl Para Kazanılır?
Threads uygulaması da özellikle yaratıcı içerik üreticileri için büyük bir potansiyel taşımaktadır.
Deprem bölgesinde belirsizlik sürüyor
6 Şubat’ta art arda meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen sanayi tesislerinin durumu ile ilgili belirsizlik sürüyor.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI
T.C. KASTAMONU (SULH HUKUK MAH.) 1. SATIŞ MEMURLUĞU
Eylül ayında havalar nasıl geçecek? Bu yıl kar yağacak mı? uzmanlar açıkladı
Tarihte kaydedilen en sıcak günlerin yaşandığı 2023 yazı, rekor üzerine rekor kırdı. Üstelik hava sıcaklıkları halen yüksek seyrediyor. Peki Eylül boyunca bizi nasıl bir hava bekliyor? Hava tam olarak ne zaman soğuyacak? Bu yıl barajları doldurmaya yetecek kadar yağış bekleniyor mu? uzmanlar Hürriyet’e konuştu
Belediyeden 100 milyon TL kredi talebi!
Kastamonu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Kastamonu Belediyesi’ne 50+50 milyon olmak üzere 100 milyon TL’ye kadar kredi çekilmesi talebi komisyona sevk edildi. Diğer taraftan Kastamonu Belediyesi İştirakleri ve İşletme İmalat Tic. Ve San. A.Ş.’nin ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla 5 milyon TL nakit, 5 milyon TL de gayrinakit kredinin çekilebilmesi için Başkan Galip Vidinlioğlu’na yetki verilmesi talebi de komisyona sevk edildi. Toplantının diğer gündem maddelerinde ise Krosnopan A.Ş.’nin ‘mera vasfı’ talebi; Özel Halk Otobüsleri’ndeki fiyat tarifesi, Kreş ve Çocuk Bakımevi fiyat tarifesi yer aldı.
Kastamonu’nun Instagram’daki yüzü: Visit.Kastamonu
2016 senesinde yayın hayatına geçen Visit.Kastamonu Instagram hesabı, Kastamonu’nun en çok takipçisi olan Instagram hesabı oldu.
Zafer Bayramı’nda ilk kez seslendirildi: İşte “100. Yıl Marşı”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Marşı Yarışması’nda birinci seçilen eser, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kamuoyunun beğenisine sunuldu.
Hızlı Resim Upload İle Anında Paylaşımın Keyfi
Günümüzde, anılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşmanın en etkili yollarından biri dijital dünyada yer alıyor.
Tarla ve arsa satışlarında rekor!
Ocak-temmuz döneminde büyük çoğunluğunu arsa ve tarlaların oluşturduğu konut dışı gayrimenkul satışında 942 bin 485 adetle tüm zamanların en yüksek rakamına ulaşıldı
Bakanlıktan ailelere ‘mobil cihaz’ uyarısı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı uzmanlar, dijital platformların bilgisiz kullanımının çocuklarda olumsuz durumlara sebep olabileceğini belirterek mobil cihazların çocuklar için oyuncak olarak görülememesi konusunda ebeveynleri uyardı.