Arama
Arama Sonuçları
Karaman FK’da şok istifa!
2. Lig Kırmızı Grup'ta 10’uncu sırada 41 puanla mücadele eden Karaman FK yönetimi istifa etti.
Bakan açıkladı: Emekliye yüzde 10 indirim!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
Başkan Vidinlioğlu 'Ercan Öğretmen' için  seferberlik başlattı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu için arkadaşları yardım çağrısında bulunmuştu. Belediye Başkan R. Galip Vidinlioğlu da Ercan öğretmen için seferberlik başlattığını duyurdu.   
Kastamonu'nun öğretmeni kanserle mücadele ediyor! Acil destek çağrısı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun  arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
Tesadüfün böylesi; Kaptan Kastamonulu
Marmara'da batan 'Batuhan A.' isimli geminin kaptanı Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Kastamonu Valisi'nden önemli uyarı: "öğrenmemiz gerekiyor"
Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 yılında yaşanan depremin yıl dönümünde “6 Şubat Depremleri Fotoğraf Sergisi” açıldı. Serginin açılışında konuşan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu belirterek deprem gerçeğiyle yaşamayı öğrenmeleri gerektiğini kaydetti.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
Dadaylı genç; 20 gündür kayıp!
Kastamonu’nun Daday ilçesinden Emirhan Namal isimli gence; yaklaşık 20 gündür ulaşılmıyor.
Kastamonu'da ayı tehlikesini durduracak hamle
Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Vekili Adil Ünaldı: “Ayı ile fotoğraf çektirmek ya da ayıya yakın davranmak tehlikelidir”  
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.
Kastamonu'da zeytinyağı seferberliği!
Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, zeytin ve zeytinyağı satan gıda işletmelerinde denetim seferberliği başlattı.
Milletvekili Ekmekci; "Devlet seferber"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci geçtiğimiz gün çıkan yangında büyük hasar alan Alğı köyünü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
"Ücretsiz öğün acil ihtiyaç, bu konu derhal çözülmeli"
CHP Kadın Kolları, okullarda çocuklara ücretsiz öğün verilmesine ilişkin 81 il ve 973 ilçede basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada; "Bugün ülke genelinde tek ses olduk, iktidara sesleniyoruz: Ücretsiz öğün acil ihtiyaçtır ve bu konu derhal çözülmelidir. Bugünden itibaren her il ve ilçede eylemler başlatıyoruz" denildi.
Kastamonu’nun zenginliği İstanbullularla buluşuyor
Anadolu’nun farklı lezzetlerini tatmak isteyenler ve memleket özlemini gidermek isteyenler için Yenikapı Memleket Buluşmaları 21 Eylül’de başlıyor.
"Vatan sevgileriyle yeni nesillere rehberlik ediyorlar..."
Vali Meftun Dallı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Dallı mesajında " Gazilerimiz, temsil ettikleri değerlerin bilinciyle, vatan sevgileri ve kahramanlıklarıyla yeni nesillere rehberlik etmektedir. Her zaman destekçisi olduğumuz gazilerimiz için gerekenleri yapmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Binali Yıldırım: "Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında en önde giden..."
Binali Yıldırım Kastamonu'yu ziyareti sırasında ""Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında yine en önde giden ili haline getirmeye devam edeceğiz "
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
TOKİ'den indirim müjdesi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ'nin indirim müjdesini duyurdu.
Devlet, Karadeniz'de kaybolan çocuğu bulmak için seferber oldu
1 hafta önce serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki çocuğu bulmak için devlet tüm imkanları ile seferber oldu.
Yapı Kredi 79. yaşını kutluyor
Yapı Kredi Üst Yöneticisi Gökhan Erün, "Ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze kattıklarımızla tüm paydaşlarımıza değer yaratmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Can kaybı 2 bin 12'ye yükseldi
Fas İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesi olan 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 12'ye yükseldiğini duyurdu. Depremde yaralananların tedavisi, Marakeş'te kurulan sahra hastanesinde yapıldı.
Kamu müteahhitleri af bekliyor
KAMİAD Başkanı Ali Adıgüzel, 6 şubat depremi sonrasında kamuya ait yapıların, diğer tüm yapılardan çok daha güvenli olduğunun görüldüğünü belirtti.
Ankaralı nineler, Kastamonu’yu gezecek
Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, 15-20 yaş arası gençleri Samsun Ladik gençlik kampına; kültür gezileri çerçevesinde ise 65 yaş üstü kadınları ise Kastamonu ve Nevşehir’e gönderdi.
Deprem sigortası kalkıyor, yerine afet sigortası geliyor
Kahramanmaraş depremi sonrası sigorta sisteminde köklü değişiklikler hayata geçiriliyor. Yeni dönemde deprem sigortasının yerine Afet Sigortası geliyor, enflasyona endeksleniyor ve teminatlar iki katına çıkıyor.
"Bu ailenin ferdi olmak her zaman onur ve gurur verecek"
Merkez Ortaokulu'nun önceki Müdürü Halit Özden Merkez Ortaokulu'na veda yazısı yayımladı. 2014 yılında bu yana 9 sene boyunca Merkez Ortaokulu'nun Müdürü olarak görev yapan Halit Özden, yayımladığı veda yazısında; "Merkez Ortaokulu mensubu ve mezunu olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı ailenin içinde olmayanlar belki fark edemez. Ailesi fertleri için yapamayacakları fedakârlık yoktur. Bu ailenin bir ferdi olmak bana her zaman onur ve gurur vermiştir. Hayatım boyunca da vermeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi.