Arama
Arama Sonuçları
Kuzey Irak’ta hava harekatı! Mehmetçik hainlerin tepesinde…
Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Asos’ta bulunan ve teröristler tarafından sözde üs olarak kullanılan bölgelere hava harekatı icra edilerek çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Şanlıurfa sınırında yakayı ele verdiler
Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa’da sınırda görev yapan askerlerce yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan 2 kişinin yakalandığını duyurdu. Bakanlık, yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 1'inin PKK/KCK/PYD terör örgütü mensubu olduğunu tespit etti.
MSB duyurdu, 8 yılda 40 bine yakın terörist!..
Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaştığını açıkladı.
"Bana ne yaşattılarsa Allah da onlara yaşatsın"
Oyunu kullanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "50 gün boyunca bana ne yaşattılarsa Allah da onlara yaşatsın.
"14 Mayıs akşamı onlara 'bay bay' diyeceğiz"
AK Parti İl Başkanlığı’nca “Türkiye Yüzyılı” temalı yürüyüş düzenlendi. Kışla Parkı’nda toplanan partililer, seçim otobüsü eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından AK Parti milletvekili adayları Halil Uluay, Serap Ekmekci, Mehmet Umur ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, seçim otobüsünün üzerinden halka seslendi. İl Başkanı Doğan Ünlü burada yaptığı konuşmasında; " Cumhurbaşkanımıza hepimiz ‘hay hay’ diyeceğiz. Kemal’e de ‘bay bay’ diyeceğiz. İnşallah bay bay Kemal’in Kastamonu’daki temsilcilerine de 14 Mayıs akşamı bu meydandan hep beraber ‘bay bay’ diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.
3 bin 9 yıla kadar hapis istendi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda, terör saldırısına ilişkin ilk etapta, toplam 51 şüpheliyi gözaltına aldı.
‘Tüm afetlerden sonra sözlerimizi yerine getirdik’
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla’da tersane işçileriyle bir araya geldi. Bakan Kurum, “Hep birlikte 21 yıldır devletimiz için, vatandaşımız için, ülkemiz için koşturuyorsak, çocuklarımız içindir. Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek içindir. O yüzden el ele vereceğiz. Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Suriye şehitleri memleketlerine uğurlandı
Suriye’nin Telabyad kentinde uygulama noktasında müdahale ettikleri bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan 2 polis memuru, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
“Biz bu milletin askeriyiz”
BAKAN SOYLU, KÜRE DERNEKLER FEDERASYONU'NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI
Bakan Soylu Cumhurbaşkanlığı yarışında son durumu paylaştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında gündemdeki konularla ilgili Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevapladı. Kanala TOGG ile gelen Soylu, ''Çok esnek bir araba. Bindiğinizde diğer arabalar ötekileşiyor'' dedi.
29 Ekim 2023’te bir tek terörist bırakmayacağız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede devamlılık vurgusu yaparak, "29 Ekim 2023’te bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız" dedi.
Emin Çınar: 'MHP, Kastamonu'da birinci olacak'
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Milletvekili Adayı Emin Çınar, düzenlenen programda
MHP, milletvekili adaylarını tanıttı
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti camiası Danışma Meclisi’nde buluştu
AK Parti Merkez İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı dün Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
2022’de Türkiye’de en çok konuşulanlar
Medya takip kurumu Ajans Press, her sene olduğu gibi 2022 yılının en çok konuşulan başlıklarını derledi.
"Milletimiz Cumhur İttifakı'yla yola devam diyecek"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında yaz aylarıyla birlikte ekonomide dengeleme olduğunu vurgulayan Milletvekili Çelik, 1-2 aylık süre içerisinde ekonominin daha iyiye evrileceğini kaydetti. Öte yandan Milletvekili Çelik, konuşmasında muhalefete eleştirilerde bulundu. Çelik konuşmasının devamında: "İnşallah bu ülkenin gençleri, kadınları, usluları, yaşlıları; Türkiye'yi online idare edecek gayri milli bir siyaset izleyen karşımızdaki ittifaka asla yol vermeyecek, Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı'yla inşallah 'yola devam' diyecek" ifadelerine yer verdi.
“Verdiğimiz destek helal olsun”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Adım Adım 2023 ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları’ temalı köy ziyaretleri devam ediyor. Kastamonu’da ise MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın katılımıyla Akkaya, Karadere, Mescid, Subaşı, Alatarla köylerinde toplantılar düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı; “Türkiye’nin, terör örgütü belasından kurtulmasına ramak kaldı. Bu konuda verdiğimiz oylar da verdiğimiz destek de Cumhurbaşkanımıza helali hoş olsun. Çünkü geldiğimiz noktada Türkiye’yi terör belasından kurtarmak için ortaya büyük bir azim ve gayret koyuyorlar. İnşallah bundan sonra da Cumhurbaşkanımız, milletimizin ekonomik refahını yükseltecek, milletimizin bolluk ve bereket içinde yaşamını sürdürmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını tamamlayacak. Hem Cumhurbaşkanımzın hem de Milliyetçi Hareket Parti’mizin layık olduğu yere götürme noktasında sizlerin desteğini bekiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Saldırganın kimliği belli oldu!
Emniyet Genel Müdürlüğü, İstiklal saldırganına ilişkin son dakika açıklamada bulundu. Saldırganın PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirilen Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu açıklandı.
"Bombayı bırakan saldırgan gözaltında"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Taksim'de gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, 81 yaralıdan 50'sinin hastaneden taburcu edildiğini, 5 yaralının halen yoğun bakımda tedavi altında olduğunu aktardı. Soylu, bombayı bırakan kişinin polis ekiplerince gözaltına alındığını açıklarken talimatın Kobani'den geldiğine dair değerlendirmeleri olduğunu söyledi. Patlama sonrası bölgede incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi. Ayrıca Bakan Soylu, "Elde ettiğimiz bulgular çerçevesinde PKK/PYD terör örgütü. Bize bu acıyı yaşatanların daha misli ve kat kat acıyı yaşayabilecekleri bir karşılığı yakın bir zamanda onlara göstereceğiz" dedi.
Tüm Kastamonu tek yürek oldu
Kastamonu'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Programı Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen anma programında yüzlerce vatandaş, birlik ve beraberlik ruhunu yaşadı.
'Zafer Partisi, günümüzün Bandırma Vapuru'dur'
Zafer Partisi İl Başkanı Özcan Büyükşen, ülkenin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zafer Partisi'nin bir çok alanda çözüm önerisi olduğunu söyleyen Büyükşen, 'Zafer Partisi, günümüzün Bandırma Vapuru'dur' dedi.
Fetö operasyonunda üç şahıs tutuklandı
FETÖ'nün mali kaynakları arasında yer alan bir şirketin mali işler sorumlusu B.A., ilimizde görev yapan ve komiser yardımcılığı sınav sorularını örgüt üyelerine veren E.K. ile örgüt kurma, yönetme veya üye olma suçundan aranan suçtan aranan ilimiz nüfusuna kayıtlı S.C. isimli şahıslar yakalanarak, cezaevine gönderildi.
Grup toplantısında muhalefete sert tepki
İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı bütçesinin belli olacağı İl Genel Meclisi’nde bütçe maratonu başladı
'Bunların sadece ağızlarında demokrasi vardır'
AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde muhalefete yüklendi
"Yalan terörü estiriyorlar"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Üsküdar’daki Hazreti Ali Camii’nde kıldı. Erdoğan, cami çıkışı basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı
Suriye'de hain saldırı: 2 şehit, 2 yaralı
Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce yapılan hain saldırı sonucunda 2 özel harekat polisimiz şehit oldu