Fetö operasyonunda üç şahıs tutuklandı;

Fetö operasyonunda üç şahıs tutuklandı

FETÖ'nün mali kaynakları arasında yer alan bir şirketin mali işler sorumlusu B.A., ilimizde görev yapan ve komiser yardımcılığı sınav sorularını örgüt üyelerine veren E.K. ile örgüt kurma, yönetme veya üye olma suçundan aranan suçtan aranan ilimiz nüfusuna kayıtlı S.C. isimli şahıslar yakalanarak, cezaevine gönderildi....

Kastamonu merkezli gerçekleştirilen FETÖ/PYD operasyonunda Adana,  Ankara ve İstanbul'da üç şahıs yakalandı. Terör örgütlerinin en büyük finans kaynağı kaynak holdingin mali işler koordinatörünün de aralarında bulunduğu 3 şahıs yakalandı.

 

 

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik Kastamonu İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüklerinin ortak çalışmalarıyla;  silahlı terör örgütü kurma, yönetme veya üye olma/anayasal düzene ortadan kaldırmaya teşebbüs etme suçlarından aranan, FETÖ/PDY’nin en büyük finans kaynaklarından holdingin mali işler koordinatörü, örgüt üst düzey sorumlularından ilimiz nüfusuna kayıtlı B.A. İsimli şahıs İstanbul ilinde; silahlı terör örgütü kurma, yönetme veya üye olma - resmi belgede sahtecilik - nitelikli dolandırıcılık (Komiser Yardımcılığı Sınav Soru Ve Cevaplarının Örgüt Üyelerine Verilmesi) suçlarından aranan ilimizde görev yapmış ihraç Komiser Yardımcısı E.K İsimli şahıs Ankara ilinde,  silahlı terör örgütü kurma, yönetme veya üye olma suçundan aranan örgüt üyesi olduğuna dair çok sayıda beyan ve ankesör arama kaydı bulunan, 15 Temmuz 2016 sonrası askeri okuldan ilişiği kesilen ilimiz nüfusuna kayıtlı S.C isimli şahıs Adana ilinde, illerin emniyet birimleriyle koordineli yürütülen operasyonlar kapsamında yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum