Arama
Arama Sonuçları
Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu'daki otobüs kazasında tutuklama kararı!
Kastamonu-Sinop yolunda 6 kişinin hayatına mal olan kazada; otobüsün şoförü tutuklandı.
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
İPhone çalmak için onu yaptı! görenler şaşkına döndü
Çin medyası tarafından haberleştirilen ilginç bir olay, adeta sosyal medyanın gündemine oturdu. O habere göre ülkede bir kadın, 7,000 yuan (960 ABD doları) değerinde olan bir iPhone 14 Plus çalmak için öyle bir şey yaptı ki... Güvenlik kamerası görüntülerini izleyenler gözlerine inanamadı! Kadın tutuklanırken, yaşanan olay Çin anakarasındaki sosyal medyada viral oldu.
Sabıka fotoğrafı çekilen ilk ABD başkanı, Trump
Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı olarak tarihe geçti.
Alman milletvekili Türkiye’de gözaltına alındı
Alman Sol Parti milletvekili Gökay Akbulut'un, Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra Antalya Havalimanı'nda bir süreliğine gözaltına alındığı öğrenildi.
6 Şubat depremleri sonrası 351 kişi tutuklandı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Toplamda 11 vilayetimizde bin 757 şüpheli hakkında işlem yapılmıştı, 351 tutuklama gerçekleşti. Toplam 118 müteahhit, 192 yapı sorumlusu, 23 yapı sahibi şu anda ceza soruşturması çerçevesinde tutuklu durumdalar" dedi.
TGK: Basın özgürlüğü gerçek anlamda sağlanmalı
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.
Tüm kiracıları ilgilendiriyor! Ev sahibi zam için ararsa hapse girebilir
Kira bedelinin artırılması için ev sahibinin kiracıyı, ısrarlı bir şekilde araması 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılabiliyor.
Vahşi cinayette 3 tutuklama!
BALTAYLA ÖLDÜRDÜKLERİ KİŞİNİN CESEDİNİ ÇUVALA KOYUP DEREYE ATMIŞLARDI
Narkotik’ten operasyon: 1 tutuklama!
Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Hatay, Mersin ve Çanakkale'deki orman yangını devam ediyor! Sabah müdahale daha da hızlandı, işte son durum
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de dün başlayan orman yangınları bugün de devam ediyor. Havadan ve karadan müdahale edilen yangınlara sabahın ilk ışıklarıyla destek daha da hızlandı. Hatay'daki yangında 2 kişi gözaltına alınırken Mersin'de 373 hane boşaltıldı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ise merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında çıkan orman yangınlarında yaralı ve can kaybı olmadığını belirtti.
Merdan Yanardağ tutuklandı
Canlı yayında terörist elebaşı Abdullah Öcalan hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle tepki toplamıştı.
3 ilde narkotik operasyonu: 5 tutuklama
Bartın merkezli, Kastamonu, Bartın ve Ankara'da gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı.
Kastamonu ve Çankırı Narkotik’ten ortak çalışma: 1 tutuklama
Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir şahıs yakalandı.
3 yıl sonra tutuklama
ARAZİDE ÖLÜ BULUNAN YAŞLI KADININ ÖLÜMÜYLE İLGİLİ GELİŞME...
29 Mayıs ne günü? 29 Mayıs önemli bir tarih mi?
29 Mayıs ne günü? 29 Mayıs önemli bir tarih mi? 29 Mayıs günü ne oldu? işte tüm soruların cevapları haberimizde
Muharrem İnce'den muhalefete yaylım ateşi
“FETÖ VE PKK İLE VERDİĞİNİZ GÖRÜNTÜ GÖRÜLMEZ SANDINIZ”
Jandarmadan ‘zehir’ baskını: 1 tutuklama
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.
‘Jet Fadıl’ın cezası belli oldu
2 bin 504 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Yabancı öğrenci cinayetinde yeni gelişme
Karabük’te Filyos Çayı’nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın soruşturması çerçevesinde iki kez serbest bırakılan Dursun A. üçüncü kez gözaltına alınarak hakim karşısına çıkarıldı.
“Yıldırım Operasyonu”na katılan polis memurlarına başarı belgesi
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yürütülen ve 32 kişinin tutuklandığı “Yıldırım Operasyonu”na katılan polis memurlarına başarı belgesi verildi.
TBMM, en uzun yasama dönemini geride bırakıyor
Cumhuriyet tarihinin en uzun yasama dönemini geride bırakan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 27. Dönem'de toplumun ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hayata geçirmek için yoğun mesai yaptı.TBMM'de 7 Temmuz 2018'de başlayan 27. Yasama Dönemi, 14 Mayıs'ta sona erecek.
Yasak aşk cinayetine 3 tutuklama
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kendisine boşanma davası açan eşinin sevgilisini bıçaklayarak öldürmek suçundan adliyeye sevk edilen şahıs ile ona yardım eden 2 kişi tutuklandı.
Bavuldan uyuşturucu fışkırdı: 2 tutuklama
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bavul içerisine zulalanmış 8 bin 385 adet reçeteye tabi hap ele geçirdi
Narkotik’ten ‘zehir’ baskını: 1 tutuklama
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.