Arama
Arama Sonuçları
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
2 bin metreden fazla kablo kesilip çalınmıştı: 2 yıl sonra kendilerini ele verdiler
Amasya’da 2 yıl önce 13 ayrı olayda toplam 2 bin metreden fazla iletişim kablosunu kesip çalarak kayıplara karışan şahısların oluşturduğu suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
Ekmekci'den dikkat çeken paylaşım!
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, bugün yaptığı açıklamada, Kastamonu'da siyasette kadınlara yer verilmediğini ve bu konuda diğer partilerin geride kaldığını ifade etmişti. AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
Suç örgütü lideri Kastamonu Adliyesi’nde
Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-45 Operasyonu'nda gözaltına alınan suç örgütü lideri olduğu değerlendirilen Ömer Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu şehit yakını, hayatını kaybetti
Hain saldırıda şehit edilen Şerife Özden Kalmış'ın büyükbabası hayatını kaybetti.
Taşköprü’ye müjde!
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'dan sevindiren haber geldi. Uzun zamandır beklenen içme suyu arıtma tesisi tamamlandı ve açılış için gün saymaya başladı.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Kastamonu İl Müdürü'ne plaket!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay'a katılan Kastamonu  Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Özcan Gazioğlu'na Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız tarafından plaket takdim edildi.
Kastamonu İl Müdürü'ne plaket!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay'a katılan Kastamonu  Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Özcan Gazioğlu'na Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız tarafından plaket takdim edildi.
Kastamonu, gücüne güç katıyor! Bu proje ile dünya tanıyacak
Düzenlenen iş birliği sözleşmesi ile Türkiye'den Kastamonu, Bursa ve Eskişehir uluslararası düzeyde tanıtılacak
Sürücülere müjde!.. İndirim göründü
Geçtiğimiz ay, 76-77 dolar arasında dalgalanan Brent Petrol, 5 ayın en düşük seviyelerine gerileyerek aralık ayında da 80 doların altında. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, Benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.
Kastamonu CHP’de toplu istifa kararı!..
CHP eski Abana İlçe Başkanı Şenol Yirmibeş, son yaptığı açıklamayla 100’e yakın partili ile birlikte CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
Kamyon ve otobüsler yasaklanıyor!
AB Parlamentosu, AB Komisyonu'nun kamyon ve otobüsler için yeni CO2 standartlarına ilişkin görüşlerini büyük ölçüde benimsedi ve müzakere sürecini bekliyor.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
CHP'de alkışlar ve gözyaşları durmadı!
Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kastamonu İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı'yı kapıda alkışlarla karşılayan partililer büyük bir heyecan yaşadı. Açıklama yaparken duygulanan İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı göz yaşlarını tutamadı.
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.