Arama
Arama Sonuçları
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Kastamonu Emniyeti, minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerde de bulunuyor.
2023 PMYO Başvurusu ne zaman? Polislik başvuruları ne zaman başlayacak?
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 17-18 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından ön kılavuz da adayların erişimine açıldı. Sonuçların ilanı ile 2023 PMYO polis alımları gündeme geldi. Peki, 2023 PMYO başvurusu ne zaman başlayacak? başvuru şartları neler? tüm soruların cevabı haberimizde
Polislik taban puanları kaç? PMYO taban puanları
YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, polislik taban puanları ve başarı sıraları merak ediliyor. Peki polislik taban puanları kaç? başarı sıralamaları nedir?
Sarımsak tarlalarında okul harçlığı mesaisi
Kastamonu’da iki öğrencisi, “beyaz altın” olarak adlandırılan ve dünyanın en kaliteli sarımsağı olarak gösterilen Taşköprü sarımsağının hasadı için çalışarak okul harçlıklarını kazanıyor.
Taş Mektep öğrencileri Çanakkale’yi gezdi
EMNİYET VE KRONOSPAN’DAN ‘HAYATA RENK VERELİM’ GEZİSİ...
Kayhan Ay kimdir? Kastamonu İl Emniyet Müdürü kimdir?
Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay kimdir? Kastamonu İl Emniyet Müdürü kimdir? tüm soruların cevabı haberimizde
Polislere müjde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
Özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi
Polis ekipleri tarafından “Engelliler Haftası”nda düzenlenen etkinlikle, özel bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi.
“Sevgi Varsa Engel Yoktur “
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü koordinasyonluğunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. iş birliğinde Vali Avni Çakır’ın da katılımıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle “Sevgi Varsa Engel Yoktur “ etkinliği düzenlendi
"Otizm, çalmadık kapı bırakmayacak"
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği çerçevesinde Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu’nda program düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; " Otizm çığ gibi büyüyor. Çalmadık kapı bırakmayacak.
Özel çocuklar, gönüllerince eğlendi
21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu’da Down Sendromlu çocuklara yönelik, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Merkez Spor Salonunda şenlik düzenlendi. Kastamonu’nun il ve ilçelerinden Down Sendromlu çocuklar ve deprem bölgesinden Kastamonu’ya gelerek kentte kalan özel birey çocuklar ve ailelerinin katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.
Tamamı gerçek hikayelerden oluşuyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan komiser, meslek hayatında yaşadığı gerçek hikayelerden oluşan kitap yazdı.
Depremzede çocuklar, polisle birlikte film izledi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, depremzede çocuklarla sinema etkinliğinde bir araya geldi.
Özel Annelere 'En İyi Narkotik Polisi Annedir' semineri verildi
Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından özel annelere seminer verildi. 'En İyi Narkotik Polisi Annedir' projesi kapsamında verilen seminere Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz da katılım sağladı.
“Projeden 16 Bin 328 öğrencimiz faydalanmıştır”
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce, Kronospan Orman ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından desteklenen “Hayata Renk Verelim 2022” isimli yerel sosyal sorumluluk projesi kapanış programı kapsamında Seyrangah Restaurant’ta etkinlik düzenlendi.
Kastamonu’da “NarkoTIR” ile farkındalık
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan “Narko TIR” ilimiz Cumhuriyet Meydanı’nda stant açarak vatandaşları ve öğrencileri bilgilendirmeye başladı.
İş de yok, işçi de…
Geçtiğimiz günlerde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Türkiye genelindeki işsizlik verileri açıklandı. Bu verilere göre işsizlik oranı yüzde 10.1 olarak gerçekleşti. Peki, Kastamonu’da vatandaşlar işsizlik konusu hakkında ne düşünüyor, işsizliğin azaltılması noktasında ne gibi adımlar atılmalı? CNG Haber ve Açıksöz TV muhabirleri mikrofonlarını vatandaş uzattı.
Polis bu kez onlar için görev başına geçti
Kastamonu'da özel eğitim merkezinde Engelliler Haftası'nda düzenlenen etkinlikte polis ekipleri, özel bireyleri unutulmaz bir gün yaşattı.
206 öğrenciye eğitim verildi
Kastamonu'da “Hayata Renk Verelim” projesi çerçevesinde 206 öğrenciye eğitim verildi.
Abdurrahman Paşa Lisesi öğrenceleri Polis Okulu’nda
Kastamonu Abdurrahman Paşa Lisesi öğrencileri Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.
Emniyetten, öğrencilerin gelişimine katkı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, “Hayata Renk Verelim 2022” projesi kapsamında 270 öğrenciye eğitim verildi.
210 öğrenciye eğitim verildi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, “Hayata Renk Verelim” projesi kapsamında 210 öğrenciye eğitim verildi.
Emniyetten 210 öğrenciye eğitim
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, “Hayata Renk Verelim 2022” projesi kapsamında 210 öğrenciye eğitim verildi
Emniyet, 'Renklendirmeye' devam ediyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından “Hayata Renk Verelim” projesi kapsamında220 öğrenciye bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri yapıldı.
Kastamonu'da hobi olarak başladığı ebru sanatında 15'inci yılı
Yozgat’ta emekli polis memuru Selahattin Kocaer, merakla Kastamonu'da başladığı ebru ve hat sanatını 15 yıldır sabır ve sebat ile sürdürüyor.
Polis'ten öğrencilere bilgilendirme seminerleri
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğünce, polislik mesleğinin tanıtımı ve güvenli internet kullanımı hakkında Kastamonu'nun Ağlı ilçesi Nedime Kaya İlk ve Ortaokulu ile Ağlı İmamhatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerine bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri düzenlendi.